Haberler

Miray Anne ve Bebek Merkezi Açıldı

Güncelleme:

Anne adaylarını fiziksel ve zihinsel olarak doğuma hazırlayarak, bebeklerin sağlıklı bir şekilde dünyaya getirilmesine kadar her türlü eğitimin ve desteğin verildiği yeni bir merkez açıldı.

Miray Mercan'ın sahibi olduğu, Miray Anne ve Bebek Merkezi'nin açılışına, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ak Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Tügva Manisa İl Başkanı Mehmet Önal, Hür Işık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Akova ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Miray Anne ve Bebek Merkezi'nin Manisa'da önemli bir eksikliği giderdiğini belirtti. Başkan Çelik: "İlk defa hayata merhaba diyecek bebeklerimiz, kızlarımız çocuklarımız için çok önemli bir merkezin açılışındayız. Sağlık her şeyin başıdır. Büyük hükümdar Kanuni Sultan Süleyman; Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya cihanda devlet bir nefes sıhhat gibi, sözüyle sağlığın önemine vurgu yapmıştır. Hem anne, hem bebek sağlığı ile ilgili hizmet verecek bir işyerinin açılışını yapıyoruz. Burada annelerin doğuma hazırlanması, bebeklerin dünyaya gelişi ile ilgili ciddi hizmetler verilecek. Kadir Mercan abimizin kızı Miray'ın sahibi olduğu bu güzel merkezin tüm Manisalılara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Faruk Çelik Ak Parti Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title