Haberler

Miracle Beach Club Sezonu Açtı

Kuşadası Ünlü Eğlence Merkezleri Arasında Yer Alan Miracle Beach Club, Düzenlenen Muhteşem Bir Partiyle Yeni Sezona Merhaba Dedi. Kadınlar Denizi'ndeki Miracle Beach Club'ın Açılışına Katılan Ünlü Dj Hüseyin Karadayı, Davetlilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

Kuşadası ünlü eğlence merkezleri arasında yer alan Miracle Beach Club, düzenlenen muhteşem bir partiyle yeni sezona merhaba dedi. Kadınlar Denizi'ndeki Miracle Beach Club'ın açılışına katılan ünlü DJ Hüseyin Karadayı, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kuşadası Kadınlar Denizi'nde 3 dönüm alan üzerinde kurulan Miracle Beach Club, 5 bin kişilik plaj kulübünün yanı sıra bünyesinde İstavrit Balık Restaurant, The Pod Fast Food ve dagıç okulunu da barındırıyor.

'Gecenin ve müziğin kokusunu hissedin' sloganıyla yeni sezona merhaba diyen Miracle Beach Club'ın açılışında görkemli bir havai fişek gösterisi düzenlendi. Açılışa 3 bine yakın davetli gelince, büyük bir izdiham yaşandı. Hava fişek gösterisinin ardından, Hüseyin Karadayı davetlilere unutulmaz bir gösteri sundu. Dj kabininde 4. albümünün kutlamasını pastayla yapan Hüseyin Karadayı, birbirinden güzel parçalarla açılışa katılanları coşturdu. Bu arada, son dönemde yıldızı parlayan şarkıcılardan Aslı Güngör de 4. albüm kutlamasında Hüseyin Karadayı'yı yalnız bırakmadı. Miracle Beach Club'ın açılışına konuk olarak katılan Aslı Güngör, alkışlarıyla Hüseyin Karadayı ya destek verdi.

Miracle Beach Club'ın sahibi Hüseyin Hacısüleyman, Kuşadası ve Ege Bölgesi'nin en iyisi ve en büyüğü olma idealiyle yola çıktıklarını belirterek, eğlenmek isteyen herkesi Kuşadası'na ve Miracle'a davet etti.

(ZH-YK-Y) 01.06.2008 17:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title