Haberler

Minsolmaz'a Romanlardan Coşkulu Karşılama

AK Parti'den yeniden Kırklareli milletvekili seçilen Selahattin Minsolmaz, Roman hemşehrilerini ziyaret etti.

AK Parti'den yeniden Kırklareli milletvekili seçilen Selahattin Minsolmaz, Roman hemşehrilerini ziyaret etti.

AK Parti Seçim Bürosu önünde partililerle bir araya gelen Minsolmaz, yürüyerek gittiği adliye binasında, İl Seçim Kurulu Başkanı Vahdet Yeltepe'den mazbatasını teslim aldı.

Minsolmaz, mazbatasını almasının ardından Yayla Mahallesi'ndeki Roman kökenli Kırklarelileri ziyaret etti.

Davul zurna eşliğinde mahallede tur atarak mahalle halkına teşekkür eden Minsolmaz, ardından bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.

Minsolmaz, burada yaptığı konuşmada, desteklerinden dolayı Romanlara teşekkür etti.

Önemli bir seçimin geride kaldığını ifade eden Minsolmaz, seçimlerden başarıyla çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Özellikle Kırklareli'nde Romanların önemli bir görevi yerine getirdiklerini dile getiren Minsolmaz, "Ben Roman vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Gece gündüz demediler Türkiye için bizimle birlikte çalıştılar." dedi.

Minsolmaz, Türkiye'ye yönelik yapılan saldırılar nedeniyle seçimlerin erken bir tarihe alındığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Normalde 1 Kasım'da yapılacaktı seçim ama Türkiye'ye yapılan saldırılar, hileler, tezgahlar, kumpaslar yapabileceğini görünce Devlet Bahçeli çok büyük sorumluluk aldı. Allah ondan da bin defa razı olsun. Millette ona sahip çıktı. Bu seçimlerden yüzümüzün akıyla çıktık ama muhalefetin kendi içerisinde girdiği duruma da dikkat çekmek lazım."

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Kırklareli Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title