Haberler

Miniklerin Okuma Bayramı Görsel Şölene Dönüştü

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, ilkokul birinci sınıf öğrencileri için okuma bayramı programı düzenlendi.

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, ilkokul birinci sınıf öğrencileri için okuma bayramı programı düzenlendi.

28 öğrenci tarafından hazırlanan ve Şaphane Sinema Salonunda düzenlenen 'Artık okuyorum' konulu okuma bayramı programına, Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Garnizon Komutanı, Şaphane Emniyet Amiri, Şaphane İlkokul Müdürü Mustafa Dertli, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın sunuculuğunu birinci sınıf öğrencileri bizzat kendileri yaptı. Öğrenciler şiirler okudu, şarkılar söyledi, dans ve slayt gösterileri sundu. Ayrıca öğrenciler tarafından tiyatro oyunları sergilendi.

Öğretmen Ayşe Kocagöz, "Emeğinin en net görüldüğü sınıf birinci sınıftır' konulu görsel sunumda bulundular ve organizasyon tüm sorumluluğunu üstlendiler. Açılış konuşmasını yapan, Okul Müdürü Mustafa Dertli "Bir annenin bebeğinin ilk adımını görmek gibi mutluluk verici olan, sene başında bir harf bile bilmeyen çocukların, sene sonunda kitaplar okumasıdır. Bunun için çok mutluluk vericidir ilkokul öğretmeni olmak"dedi.

Hazırlanan program boyunca oldukça başarılı bulunan minikler ayakta alkışlandı. Protokol tarafından okuma yazma öğrenen öğrencilere okuma belgesi ve madalyalar verildi.

Şaphane ilkokulu birinci sınıf öğrencilerini, yaptığı gösteriler ve okuma azimlerinden dolayı tebrik eden Belediye başkanı Rasim Daşhan, programı hazırlayan okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür etti.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kütahya Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title