Haberler

Minikler, düdük çalıp dövizlerle haklarını anlattı

Güncelleme:

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi kreş öğrencileri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla yürüyüş yaptı.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi kreş öğrencileri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla yürüyüş yaptı. Küçük öğrenciler, öğle saatlerinde geldikleri belediye hizmet binasında düdük çalıp taşıdıkları dövizlerle haklarını büyüklere anlattı.

20 Kasım, çocukları korumak ve yaşam koşullarını iyileştirmek için 1989'da Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda 'Çocuk Haklarına Dair Sözleşme'nin imzalanmasıyla birlikte 'Dünya Çocuk Hakları Günü' olarak ilan edildi. Her 20 Kasım'da çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Muratpaşa Belediyesi kreşleri, bu yıl farklı etkinliğe imza attı.

"Çocuğuz hakkımız var"

Hafta boyunca, Muratpaşa Belediyesi'nin Dutlubahçe, Konuksever, Ermenek, Soğuksu-Bayındır ve Çağlayan mahallelerinde bulunan kreşlerde, öğretmenleri çocuklara sahip oldukları hakları anlattı. Ardından kreşlerde dövizler hazırlandı, "Çocuğuz hakkımız var" yazılı taçlar yapıldı ve belediyenin 5 kreşinden öğrenciler öğle saatlerinde belediyenin ana hizmet binasına bir araya geldi.

Öğretmenlerinin eşlik ettiği küçük öğrenciler, Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın makamından Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne birimleri tek tek dolaştı. Düdüklerini çalarak dikkatleri üzerlerinde toplayan çocuklar, taşıdıkları dövizlerle sahip oldukları hakları büyüklere anlattı. Öğrencilerin, belediyede son durağı ise Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı'nın makamı oldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çocuk Hakları Günü Muratpaşa Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title