Haberler

Minikler Bakımlı ve Sağlıklı Dişlerin Sırrı'nı Çözdü

için Diş Hekimi Cihangir Özcan'ı ziyaret ettiler.öğretmenleri Serpil Gelir ve Okul Aile Birliği Başkanı Selma Şentürk ile diş muayenehanesine gittiler.

Tekirdeğ'ın Malkara İlçesi Gelincik Anaokulu öğrencileri, diş sağlığının önemini öğrenmek ve sağlıklı diş

için Diş Hekimi Cihangir Özcan'ı ziyaret ettiler.

Tam gün öğrencileri

öğretmenleri Serpil Gelir ve Okul Aile Birliği Başkanı Selma Şentürk ile diş muayenehanesine gittiler. Diş doktoru Cihangir Özcan gelen minik ziyaretçilerini güler yüzle karşıladı ve muayenehanesini gezdirdi. Diş sağlığının önemini, dişleri korumak için günde kaç kez ve nasıl dişleri fırçalamamız gerektiğini şeker, çikolata gibi tatlı ve asitli yiyeceklerin ne kadar zararlı olduğunu, dişlerin gelişmesi için bol bol sebze ve meyve yenmesi gerektiğini ve sert yiyeceklerimizi dişlerle kırmamaya özen gösterilmesi

gerektiğini anlattı.

Öğrencileri tek tek muayene ettikten sonra. Dişlerinde hiç çürük olmayan öğrencileri tebrik ederek, bütün öğrencilere ağız sağlığı için bakım yapmayı unutmamalarını önerdi.

Diş hekimi Cihangir Özcan'a teşekkür eden minik öğrenciler, hem kendilerine hem de dişlerine iyi bakacaklarına dair söz verdi.

(ia...)

27.04.2012 17: 18: 20

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihangir Malkara Selma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title