Haberler

Minik Sporcular Milli Takım Kampında

Güncelleme:

Kısa süre içerisinde önemli başarılar imza atan ve yetiştirdiği sporcularla katılım gösterilen yarışmalarda önemli başarıla imza atan İnegöl Belediye spor kulübü bünyesindeki Dostum'un minik spor tırmanışçıları, son olarak 2-6 Temmuz'da Malatya'da toplanacak milli takım kampına seçildi.

BAŞARILAR BİR BİR GELİYOR

İnegöl Belediyespor bünyesindeki Dostum Spor Tırmanış branşındaki sporcuların milli takım kampına seçilmesi hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, minik sporcuların İnegöl'ün göğsünü kabarttığını söyledi. Spor tırmanış sporunun İnegöl'de Belediyespor bünyesinde henüz 1 yıllık geçmişi olduğunu kaydeden Başkan Taban; "İnegöl Belediyesi olarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip salon içi spor tırmanış duvarı yaptık. Burada ücretsiz olarak çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Görüyoruz ki verilen bu eğitimler meyvelerini vermeye başladı. Özellikle yıl içerisinde Bursa'da, Rize ve Samsun'da gerçekleşen yarışmalarda minik spor tırmanışçılarımız önemli başarılara imza atmışlardı. Ayrıca Ankara'da yapılan milli takım seçmelerinde sporcularımız ilk 10'a girme başarısı göstermişlerdi. Tüm minik sporcularımıza göstermiş oldukları bu başarılardan dolayı en içten kalbi duygularımla tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

MİLLİ TAKIM KAMPI MALATYA'DA

Minik spor tırmanışçıların yeni bir başarıya daha yelken açmaya hazırlandıklarına vurgu yapan Taban, "Dostum spor tırmanış branşında çalışmalarına devam eden yavrularımız, Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından organize edilen Milli Takım spor tırmanış kampına seçildiler. 2-6 Temmuz tarihleri arasında Malatya'da toplanacak milli takım kampına spor tırmanışçı öğrencilerimizden minik erkekler A kategorisinde Akif Eray Koyu, Minik erkekler B kategorisinde Egemen Sevimli ve Sefa Yaman minik kızlar B kategorisinde Öykünur Örtün seçildi. Rize ve Samsun'da yapılan spor tırmanış şampiyonalarında derece girerek milli takım kampına seçilmeyi hak kazanan sporcularımız yurt dışı şampiyonalarda da görev alacaklar. Milli Takım kampına seçilme başarı gösteren yavrularımızı yürekten kutluyorum" dedi.

TIRMANIŞ EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Başkan Taban, spor tırmanış çocuk eğitimlerinin İnegöl Belediye Spor Salonunda devam ettiğini de hatırlatarak; "İnegöl Belediyespor dağcılık ve spor tırmanış antrenörü Bülent Aktaş tarafından yaz kursları ve kış eğitimleri ile salı perşembe ve cumartesi günleri eğitimler sürmektedir. Her çocuğumuz bu eğitimlerden faydalanabilir. Tırmanış sporu kas ve koordinasyon gelişimi, problem çözme yeteneğinin gelişmesi, zorluklarla mücadele, stres altında problem çözme, kendi başına karar verme gibi konularda çocuklarımıza ciddi katkılar sağlıyor. Bu alanda kazandırdığı özelliklerle çocuklarımızın geleceğe daha sağlam adımlarla hazırlanmasına katkı sunulmuş oluyor" diye konuştu.

Taban son olarak, "Bu kadar kısa sürede elde edilen bu önemli başarılar belirli bir emek, planlı ve programlı bir çalışmanın eseri. Milli takım kampına seçilme başarısı gösteren tüm sporcularımıza sonsuz başarılar diliyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İnegöl Belediyespor DOST Partisi Malatya İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title