Haberler

Minik Rabia'nın Duygulandıran Davranışına Karşılık Büyükanıt'tan Jest

Biriktirdiği Bayram Harçlığını Mehmetçik Vakfı'na Bağışlamak Üzere Genelkurmay Başkanı'na Gönderen Rabia Şerife Yıldırım'a Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'tan Jest. Büyükanıt, Rabia'ya Dizüstü Bilgisayar Hediye Etti, Takdirname ile Ödüllendirdi. Rabia'ya Bugün Hediyesini ve Takdirnamesini Ege Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel Verdi.

Biriktirdiği bayram harçlığını Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak üzere Genelkurmay Başkanı'na gönderen Rabia Şerife Yıldırım'a Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'tan jest. Büyükanıt, Rabia'ya dizüstü bilgisayar hediye etti, takdirname ile ödüllendirdi. Rabia'ya bugün hediyesini ve takdirnamesini Ege Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel verdi.

İzmir'in Karabağlar semtinde oturan ilkokul dördüncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Rabia Şerife Yıldırım, biriktirdiği bayram harçlığı 50 YTL'yi Mehmetçik Vakfı'na gönderince Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'ı duygulandırmış ve gösterdiği duyarlılıkla Türkiye'nin takdirini kazanmıştı. Rabia Şerife Yıldırım'ın bu güzel hareketi, Genekurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt tarafından ödüllendirildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt tarafından Rabia Şerife Yıldırım'a gönderilen dizüstü

bilgisayar ve takdirname, Ege Ordu Komutanlığı'nda basına kapalı gerçekleştirilen bir törenle takdim edildi. Dedesi Mehmet Yıldırım ile birlikte Ege Ordu Komutanlığı'na giden Rabia Şerife Yıldırım'a hediyesi Ege Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel tarafından takdim edildi. Minik Rabia ve dedesi daha sonra Ege Ordu Komutanlığı'nda görevli Albay Fatih Çaka tarafından evlerine kadar getirildi. Minik Rabia, kendilerini getiren Albay Fatih Çaka'nın elini öptü. Bir gün önce evlerine hırsız giren ve büyük bir

üzüntü yaşayan Yıldırım ailesi Genelkurmay Başkanı'nın bu jestiyle moral buldu. Aile, yaşanan hırsızlık olayından sonra basın mensuplarının görüşme taleplerine olumsuz cevap verdi. Dede Mehmet Yıldırım, "Konuyla ilgili gerekli birimler çalışmaları yapmaktadır. Konuyla ilgili bir açıklama yapmamam istendi" dedi. Dolandırıcının evden iki bin YTL ve ziynet eşyası çaldığı bildirilmişti.

(KA-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title