Haberler

Minik Öğrencilere 'Çanakkale' Konulu Çocuk Oyunu

Hisarcık Belediyesi ile İlçe Eğitim Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve sponsorluğunu belediyenin üstlendiği, Ankara Sincan Şehir Tiyatro Topluluğunun ilçe ve köylerinde okul öncesi 1. Sınıf öğrencilerine yönelik “Çanakkale” konulu Çocuk Oyunu gösterime sunuldu.

Hisarcık Belediyesi ile İlçe Eğitim Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve sponsorluğunu belediyenin üstlendiği, Ankara Sincan Şehir Tiyatro Topluluğunun ilçe ve köylerinde okul öncesi 1. Sınıf öğrencilerine yönelik "Çanakkale" konulu Çocuk Oyunu gösterime sunuldu.

Ankara Sincan Şehir Tiyatro Topluluğu, Belediye Düğün Salonunda Orhan Ay yönetiminde okul öncesi ve 1. Sınıf öğrencilerine sunulan "Çanakkale" konulu ilk çocuk oyunu öğrencilerin büyük beğenisini kazandı. Veli Sevinç'in yazdığı, Gökhan Ay, Merve Çakmakçı, Abdullah Beyaztaş ile Gültekin Sağır'ın rol aldığı "Çanakkale" konulu çocuk oyununda, Çanakkale gazisi olan dedesini ziyarete giden Ayşececan'ın sorusu üzerine Gazi Dede'nin Çanakkale'de gerçekleşen mücadeleyi anlatmaya başlamasıyla, gemiyle gelen düşman askerinin çeşitli entrikalarla Mehmetçiği kovmaya çalışması, en son Seyit Onbaşı'nın çocuklarla birlikte gemiye mermi atması canlandırıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Hisarcık Sincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title