Haberler

Minik Öğrencilerden Mehmetçiğe Resim ve Şiir

Minik öğrencilerden Mehmetçiğe resim ve şiir Adana'da ilkokul öğrencileri Afrin'e operasyon yapan mehmetçiğe moral vermek için yaptıkları resimleri ve yazdıkları şiirleri onlara gönderdi Öğrenciler hep bir ağızdan "Mehmetçik ağabeylerimizi çok seviyoruz" diye bağırdıADANA - Adana'da...

Minik öğrencilerden Mehmetçiğe resim ve şiir

Adana'da ilkokul öğrencileri Afrin'e operasyon yapan mehmetçiğe moral vermek için yaptıkları resimleri ve yazdıkları şiirleri onlara gönderdi

Öğrenciler hep bir ağızdan "Mehmetçik ağabeylerimizi çok seviyoruz" diye bağırdı

ADANA - Adana'da ilkokul öğrencileri Afrin'de terör operasyonuna katılan mehmetçiğe moral vermek için yaptıkları resimleri ve yazdıkları şiirleri onlara gönderdi.

Mehmet Bedia Kipri İlkokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"'na katılan Mehmetçiklere moral ve destek vermek için harekete geçti. Minik öğrenciler mehmetçiği anlatan resim çizip şiirler yazdı.

Okul yöneticileri, öğrenci ve velilerin öncülüğünde 2A, 2F, 2C ve 4A sınıfı öğrencileri evlerinde yaptıkları resimler ile şiirleri öğretmenlerine teslim etti. Bununla yetinmeyen öğrenciler teslim ettikleri ve üzerine "Mehmet ağabeylerimize" yazılı zarfın içine küçük hediyeler koymayı da unutmadı.

Sınıflarında ellerindeki Türk bayrağını düşürmeyen öğrenciler hep bir ağızdan, "Mehmetçik ağabeylerimiz sizi çok seviyoruz" diyerek bağırdı.

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek ve onlara moral vermek için bu projeyi hayata geçiren öğrencilerin resim ve şiirler askerlere ulaştırılmak üzere jandarma bölge komutanlığına teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Afrin Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title