Haberler

Minik Öğrencilerden Hayat Ağacı Derneği'ne Yardım

Sivas Rauf Orbay İlkokulu 2’inci sınıf öğrencileri, topladıkları gıda ve para yardımını Hayat Ağacı Derneği’ne teslim etti.

Sivas Rauf Orbay İlkokulu 2'inci sınıf öğrencileri, topladıkları gıda ve para yardımını Hayat Ağacı Derneği'ne teslim etti.

Öğretmenleri tarafından Hayat Ağacı Derneği'ne getirilen öğrenciler Rauf Orbay İlkokulu Müdürü Ahmet Yılmaz, Sınıf Öğretmeni Ahmet Kaküllü ve bazı öğrenci velileriyle birlikte dernek bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası'nın, gıda, giyim ve diğer reyonları gezdi.

Öğrenciler, topladıkları gıda ve para yardımını teslim etmek amacıyla ziyaret ettikleri Hayat Ağacı Derneği'ni çok beğendiklerini ifade etti. Öğrencilerin topladıkları yardımcıları Hayat Ağacı Derneği Koordinatörü Emrullah Ünal'ı teslim etti.

Rauf Orbay İlkokulu Sınıfı Öğretmeni Ahmet Kaküllü, öğrencilerin yardımlaşma ve dayanışma konusunda bilgi sahibi olmaları amacıyla Hayat Ağacı Derneği'ni ziyaret ettiklerini, bu vesile ile toplanan yardımları teslim ettiklerini belirterek, yardım faaliyetlerinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title