Haberler

Minik Öğrencilerden Anlamlı Yardım Kampanyası

Sivas Halide Edip Adıvar Anaokulu'nda, giysi ve ayakkabı toplama kampanyası düzenlendi.

Sivas Halide Edip Adıvar Anaokulu'nda, giysi ve ayakkabı toplama kampanyası düzenlendi. Toplanan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) teslim edildi.

Halide Edip Adıvar Anaokulu, 'Eğitimde Sivasi Hareketi' projesi kapsamında öğrencilere paylaşma bilincini aşılamak amacıyla yardım kampanyası başlattı. Bu sosyal yardım projesi ile minik öğrenciler, evlerinde kullanmadıkları kıyafet ve ayakkabıları ihtiyaç sahipleri için topladı. Daha sonra bu malzemeleri paketleyerek başta sığınmacı çocukları olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere AFAD ekiplerine törenle teslim edildi. Törene Sivas Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Özaydın ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da katıldı. Paylaşma ve yardımlaşma bilincinin çocuklara küçük yaşta aşılanması gerektiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "AFAD bu yardımları inşallah gerek Sivas'ta gerekse Sivas dışındaki ihtiyaç sahiplerine dağıtmış olacak. Bu yardım kampanyası çok önemli çünkü çocuklarımızın bu yaşta yardımseverliği, başkalarını düşünmek, başkaları için yaşamak, yardım yapmaya alışmak açısından güzel ve anlamlı bir faaliyettir. Ben bu faaliyete öncü olan bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başlatılan kampanya hakkında bilgi veren Okul Müdürü Başar Bilici ise "Son zamanlarda kaybetmeye yüz tutmuş değerlerimizi, iyiliği yardımseverliği çocuklarımıza aşılamak amacıyla başlattığımız bir kampanyaydı. Bu kampanyada bize destek olan değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra 4-5 yaş aralığında yaklaşık 230 çocuğun eğitim aldığı Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencilerinin getirdiği malzemelerle hazırlanan 50 koli yardım AFAD yetkililerine teslim edildi. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halide Edip Adıvar Mustafa Altınsoy Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title