Haberler

Minik Öğrenciler Balon Şenliğinde Buluştu

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde balon şenliğinde bir araya gelen minik öğrenciler, gönüllerince eğlenerek renkli görüntüler oluşturdu.

Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencilerinin yıl sonu etkinlikleri kapsamında Pursaklar Tebessüm Parkı'nda balon şenliği organize edildi.

Öğrencilerin yanı sıra Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ile velilerin de katıldığı etkinlikte, öğrenciler balon uçurup gönüllerince eğlendi.

Etkinlikte, veliler de çuval ve yoğurt yeme yarışmaları yaparak eğlenceli anlar yaşadı. Bu yarışmalarda başarılı olanlar yemekle ödüllendirildi.

Görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Çetin, "Nezaket Okulu, Türkiye'nin ilk ve tek projesidir. 4 ile 6 yaş arasındaki çocuklarımıza 2011'den beri adabı muaşeret eğitimi veriyoruz. Binlerce yavrumuz burada eğitim aldı. Hepsine başarılar diliyorum. Bize güvenerek çocuklarını teslim eden kıymetli hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Bu okulun şubelerinin sayısının her geçen gün arttığını belirten Çetin, bunun devam edeceğini aktardı.

Çetin, etkinliğin ardından öğrenciler ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Pursaklar Belediyesi Selçuk Çetin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title