Haberler

Minik Öğrenciler Asker Kıyafeti Giydi

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde müftülüğe bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), terör örgütlerine karşı Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan ’Zeytin Dalı Harekatı’na, destek amacıyla asker kıyafeti giyerek "Afrin için bizde hazırız" dedi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde müftülüğe bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), terör örgütlerine karşı Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'na, destek amacıyla asker kıyafeti giyerek "Afrin için bizde hazırız" dedi.

Kur'an Kursu öğrencileri, Türk askerinin yanında olduğunu göstermek, vatan sevgisinin önemini vurgulamak için "Afrin için bizde hazırız" mesajı vererek, şiir okudular. Öğrenciler daha sonra şehitler için dua etti.

Afrin Harekat'ını desteklediklerini ifade eden Kur'an Kursu öğretmeni Meryem Demir Er,"Reşadiye İlçe Müftülüğü 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrencilerimizle beraber Afrin Harekatı'ndaki askerlerimizi desteklemek amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Afrin Harekatını destekliyoruz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz." diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Reşadiye Tokat Afrin TSK Politika Güncel Haberler

title