Haberler

Minik Göksu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Beklediği Müjdeli Haber Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'daki toplu açılış programında yanına gelerek tedavisi için yardım isteyen ve sağ elini kullanamayan Göksu Ebrar Keleş'in beklediği müjdeli haber AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'dan geldi. Özdağ, Göksu'nun sağlığıyla iki hekimin görevlendirildiğini belirterek, "Göksu'nun tedavisi için ne gerekiyorsa yapılacak. Hekimlerimizin yakından takibi ve Hacettepe Üniversitesinde yapılacak olan kontrolden sonra şayet Göksu'nun tedavisi için Avrupa'ya gitmesi gerekiyorsa o da yapılacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Kasım'da gerçekleştirilen Manisa'daki toplu açılış töreninde yanına giderek içten sarılmasıyla gündeme gelen Göksu Ebrar Keleş için gerekli olan sağlık tedavisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın girişimleri ve takibi sonucunda başlatıldı. Konuyla ilgili olarak minik Göksu'nun ailesini AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu ile birlikte ziyaret eden Özdağ, "Göksu kızımız doğuştan sağ kolunda kemik eksikliği ve sağ elinde ise kıkırdak eksikliği nedeniyle sağ elini kullanamıyor. Rahatsızlığıyla ilgili daha önce Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve saygıdeğer dostum Ali Bankoğlu'nun durumu tarafıma iletmesiyle bilgi sahibi olmuş kendisini ve ailesiyle birlikte hekim arkadaşlarımıza yönlendirmiştim. Ancak ailenin tedavisini yurtdışında yapması hususunda talepleri var. En son olarak bilindiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımıza konu iletildi. Şu anda Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla iki hekim yakından ilgileniyor. Hacettepe Üniversitesinde son bir kontrol daha yapılmasını sağlayacağız ve şayet tedavisi Türkiye'de mümkün değilse Avrupa'ya göndereceğiz. Ben öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha teşekkür ediyor, Göksu'nun tedavisi için ne gerekiyorsa yapacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Evlerine gerçekleştirdikleri ziyaretten ve Göksu'nun sağlık problemiyle yakından ilgilendiklerinden dolayı AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu'na teşekkür eden minik Göksu'nun annesi Süreyya Keleş, tedaviye Avrupa'da devam etmek istediklerini belirterek, "Tek umudumuz Cumhurbaşkanımız sağolsun o da Göksu'nun kendisiyle görüşmesinden sonra gerekli talimatları verdi. Şu an iki hekim bizimle yakından ilgileniyor. Bizi Ankara'ya tedavisi için davet ettiler. Oradaki tedaviden sonra Avrupa'ya tedavi için yönlendirileceği belli olacakmış. Ama bizim gönlümüz tedaviye Avrupa'da devam etmek. Türkiye'deki tedavi şartlarıyla Avrupa'daki tedavi şartları birebir aynı değil. Birçok araştırmalarda bulundum ben. Gönlüm Türkiye'den ama benim için neresi daha iyi sonuç verirse ben oraya götürmek istiyorum. Göksu'nun durumunu öğrendikten sonra konuyu yakından takip eden Sayın Milletvekilimiz Selçuk Özdağ'a ve Manisa'yı, Manisalıları şereflendirdikleri programda kızımızın durumunu öğrenir öğrenmez gerekli talimatları veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki Göksu'nun tedavisi tamamlanacak ve kızımız sağlığına tam olarak kavuşacak" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Selçuk Özdağ Göksu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title