Haberler

Minik Fatih Şehit Babasını Asker Selamıyla Uğurladı

Eskişehir'de, İlköğretim Öğrencisi Fatih Belce, Trafik Kazasında Şehit Olan Uzman Çavuş Babasını Asker Selamı ve Fotoğrafını Taşıyarak Son Yolculuğuna Uğurladı.

Eskişehir'de, ilköğretim öğrencisi Fatih Belce, trafik kazasında şehit olan uzman çavuş babasını asker selamı ve fotoğrafını taşıyarak son yolculuğuna uğurladı.

Van'da 2 gün önce meydana gelen trafik kazasında, Yamanyurt Hudut Tabur Komutanlığı'nda görevli piyade uzman çavuş Ramazan Belce (37), karakola giderken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu. Belce, memleketi Eskişehir'de bugün son yolculuğuna uğurlandı. Reşadiye Camii'nde düzenlenen askeri törende şehidin tabutuna son kez sarılan eşi Bestegül hanım, annesi Keziban, babası Musa Belce ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. 8 yaşındaki ilköğretim 2. sınıf öğrencisi Fatih Belce ise babasının Türk

bayrağına sarılı tabutu başına asker selamı vererek geldi. Acılı eş Bestegül Belce ise, "Ben Fatih'imi hiç ağlatmayacağım. Senin gibi bakacağım. Fatih, sende asker olacaksın. Babanın kaldığı yerden devam edeceksin. Babana, Ramazan'ıma sabah söz verdim, ağlamayacağım, Fatih'i üzmeyeceğim diye. Hani Perşembe günü eve gelecektin, iznin çıkmıştı" diyerek herkesi duygulandırdı.

Görevlilerin ikazı üzerine "Azıcık durayım, götürmeyin" diyen Bestegül Belce'ye, bir askeri personel, "O şu an sizi duyuyor ve hissediyor" karşılığını verdi. Şehidin annesi Keziban Belce ise, "Kuzum, kumandanların, vatan sağolsun" diye feryat etti.

Fatih de cenaze namazında ön sırada saf tutup namaza geçilene kadar hazır ol duruşunda durdu. Fatih Belce, namazın kılınmasının ardından babasının fotoğrafını top arabasına kadar taşıdı.

Ramazan Belce'nin cenazesi, askeri törenin ardından Kanlıpınar Şehitliği'nde toprağa verildi. Cenaze törenine Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, 1. Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Bilgin Balanlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Fazıl Tekin, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Nezih Varcan, çok sayıda askeri ve mülki erkan ile ailesi ve vatandaşlar katıldı.

(OÖ-MŞ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
title