Haberler

"Minik Eller Yazıyor" projesi sona erdi

Samsun'un Havza ilçesinde Karşıyaka İlkokulu birinci sınıf öğrenci ve öğretmenleri tarafından yürütülen "Minik Eller Yazıyor" projesi sona erdi.

Okul binasında düzenlenen programda okul müdürü Necip Pepeç tarafından açılış konuşmasını yapıldı.

Daha sonra proje hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Ayrıca projeye destek olan sponsorlara da plaket takdim edildi.

Programda, proje kapsamında birinci sınıf öğrencileri tarafından yazılan ve okul öğrencileri tarafından renklendirilen "Yahya'nın Maceraları" kitap serisi de katılımcılara tanıtıldı.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Metin Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, proje sorumlusu Dilek Aykaç'tan proje hakkında bilgi aldı.

Öğrencilere tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Yılmaz, "Sizleri uzun bir tatil dönemi bekliyor. Tatil boyunca oyun oynayın ve eğlenin. Bu arada da kitap okumayı ihmal etmeyin." dedi.

Proje hakkında bilgi veren proje sorumlusu Dilek Aykaç, öğrencilerin kendilerini ifade etme, birlikte hareket etme ve paylaşma gibi duygularını geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bunu yaparken Havza'nın değerlerini öne çıkarmayı hedeflediklerine işaret eden Aykaç, "Aynı zamanda öğrencilerimizin çevrelerini ve yaşadıkları yere tanıma imkanı sağladık. İlçemizde en çok kullanılan isimlerden Yahya karakteri ile ilçe tanımında katkı verdik." dedi.

"Yahya'nın Maceraları" serisinin 5 kitaptan oluştuğunu bildiren Aykaç, şunları kaydetti:

"Seri, okulumdan başlıyor ve Kevser Camisi, Atatürk Evi, Aslançayır Yaylası ile Hamamayağı bölgelerinde geçiyor. Kitabın yazılma aşamasında öğrencilerimiz bu mekanları ziyaret ederek gözlemlerini kitaba aktardı. Projemizde birinci sınıftan 90 öğrenci ve öğretmenler görev aldı. Kitapta yer alan görseller, öğrencilerimiz tarafından renklendirildi."

Okul Aile Birliği Başkanı Nur US da proje destek verenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title