Haberler

Minik Elif, Ünlü Bestecinin Eserlerini Kemanıyla Seslendirdi

ANKARA'da, 'Türkiye- Romanya Diplomatik İlişkilerinin 140'ncı Yılı' etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Atatürk Konseri'nde Romanyalı ünlü besteci Eugen Doga'nın çocuk şarkılarına, Adanalı Elif Eroğlu (11) kemanıyla eşlik etti.

ANKARA'da, 'Türkiye- Romanya Diplomatik İlişkilerinin 140'ncı Yılı' etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Atatürk Konseri'nde Romanyalı ünlü besteci Eugen Doga'nın çocuk şarkılarına, Adanalı Elif Eroğlu (11) kemanıyla eşlik etti.

? Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde Türkiye-Romanya Diplomatik İlişkilerinin 140'ncı Yılı etkinlikleri kapsamında Atatürk Konseri düzenlendi.

Konsere, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çeşitli partilerden milletvekilleri, Rusya, İngiltere, Gürcistan, Hindistan ve Romanya'nın büyükelçileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde, Eugen Doga'ya Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve orkestra şefi Eray İnal eşlik etti. Konserde, Doga'nın eserlerinin yanı sıra Atatürk görüntüleri eşliğinde ilk kez çalınan 'Atatürk'e Saygı' bestesi salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Sergilenen eser, konser boyunca 3 kez dinlendi. Ünlü besteci Doga, Mustafa Kemal Atatürk için bestelediği ve ilk kez seslendirilen eserini Türk Milleti'ne armağan etti.

Aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı fagot sanatçısı da olan Şef Eray İnal, tüm dünya tarafından tanınan bir sanatçıya eşlik etmenin gurur verici olduğunu dile getirdi. Konserde, Adanalı Elif Eroğlu da kemanıyla Doga'ya ait çocuk şarkılarını seslendirdi. Performansıyla izleyicilerden alkış alan Eroğlu, Doga'nın konserinde yer alıp kendisiyle tanışmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Romanya Ankara Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title