Haberler

Minibüs Çarpan Çocuğun Yola Saçılan Misketleri Duygulandırdı

Güncelleme:

Aksaray'da minibüsün çarpması sonucu ağır yaralanan bisikletli çocuğun kaza sonrası olay yerine saçılan misketleri, görenleri duygulandırdı.

Aksaray'da bisiklet üzerindeyken, minibüsün çarpması sonucu ağır yaralanan 12 yaşındaki R.S. isimli çocuğun, kaza sonrası olay yerine saçılan misketleri yürekleri dağladı.

BİSİKLET ÜZERİNDE MİNİBÜS ÇARPTI, MİSKETLERİ YOLA SAÇILDI

Kaza, Çerdiğin Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 12 yaşındaki R.S.'nin kullandığı elektrikli bisiklete H.H.S. idaresindeki 68 M 0122 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan küçük çocuk ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası yaralanan küçük çocuğun oynadığı misketlerin görüntüsü yürekleri dağladı. Minibüs sürücüsü gözaltına alınırken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Anne Çocuk Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (5)

servet...:

kurban olduğum ALLAH ailesine bağışlasın. . . amin. . .

33
0
yanıtYanıtla
INSAN:

Hak teala yardımcısı olsun inşallah. O fotoğrafta gördüğüm bisiklete pek benzemiyor yalnız, 12 yaşında ve ehliyetsiz elektrikli bisiklet kullanan bu çocuğun ailesi nerede ?

16
1
yanıtYanıtla
bafralıMobil-ANDROID:

Allah işte ya görüyor .

1
0
yanıtYanıtla
acil sifalarmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Cok uzucu bir durum bu elektrikli motorsikletlerede bir care bulunmali cunku cok sessiz oldugu icin en ufak dikkatsizlikde dahi olsa hic farkedilmiyorlar ve kullananlarin yasida genelde cok kucuk oluyor baska canlarimiz yanmasin buna acil çözüm bulunmali dualarimiz seninle recep biranonce sagligina kavusursun insallah Allahim sana daha uzun omurler yasamayi nasip etsin.

0
0
yanıtYanıtla
psikolog:

Rabbim acil sifalar versin inşallah güzel haberlerini aliriz. Ancak 12 yasindaki bir cocuga keske elektrikli bisiklet alinmasaydi ve bu talihsiz olay yasanmasaydi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title