Haberler

Minibüsün Kalabalık Olmasına Kızan Kadın Yolcu İsyan Etti: Öpüşme Sahnesi Gibi Gelmiş Hohluyor

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te çok yolcu aldığı için şoföre sinirlenen kadının haklı isyanı, başka bir yolcu tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Pendik'te çok yolcu aldığı için şoföre sinirlenen kadının isyanı diğer yolcuları kahkahaya boğdu. Kadınla şoför arasında geçen güldüren diyalog cep telefonu kamerasına yansırken, akıllara Kemal Sunal'ın oynadığı "Atla gel Şaban" filmindeki minübüs sahnesi geldi.

"FIRÇA GİBİ MİLLETİ BİRBİRİNE SÜRTÜYORSUNUZ"

Pendik'te minibüse binen bir kadın çok yolcu aldığı için şoföre isyan etti. Kadın ile şoför arasında geçen diyalog diğer yolcuları kahkahaya boğdu.Güldüren tartışma kadının, minibüs şoförüne, "Daha çok minibüs geçsin, peşi peşine dolan gider. Ayakta yolcu yasak zaten. Fırça gibi milleti birbirine sürtüyorsunuz" demesiyle başladı.

"TACİZE UĞRUYORUZ"

Minibüs şoförünün para kazanmak zorunda olduğunu ve ayakta yolcunun yasak olmadığını söylemesi üzerine yolcu kadın, "Biz para veriyoruz tacize uğruyoruz. Şimdi değil ama çok adam gördüm ben öyle. Taciz de yaşadım. Kovdum adamı" dedi.

"HERKES SEVİYELİ GİDECEK, DOKUNMAYACAK TENİME"

Bunun üzerine minibüs şoförü sinirli yolcusuna taksiye binmesini önerdi. Yolcu kadın ise, "Ne demek taksiye bineceksin. Ben haklıyım. Buraya bindim diye milleti sırtıma çıkaramazsın. Herkes seviyeli gidecek, dokunmayacak tenime" şeklinde isyan etti.

"ÖPÜŞME SAHNESİ GİBİ GELMİŞ HOHLUYOR"

Minibüs şoförünün, "Ablacım kurban olduğum sen 2 liraya evine gidiyorsun dua et" diye karşılık verince yolcu kadın ise, "Tamam ama bu arabanın bir fiyatı varsa ben onu verip gidiyorum. Ben seni rahatsız etmiyorsam hakkın olan parayı veriyorsam sen de benim hakkıma rivayet edeceksin sıkıntı yaşatmayacaksın arabada. Adam içki içmiş teneke gibi ağzı kokuyor. Ağzımın dibinde öpüşme sahnesi gibi gelmiş hohluyor ağzıma" diyerek tepkisini dile getirdi.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜNDEN GARİP SAVUNMA

Minibüs şoförü, "Ben nereden bileyim içki içip içmediğini ağzını mı koklayacağım" diyerek kendini savundu.

KEMAL SUNAL FİLMİNİ HATIRLATTI

Bu sırada minibüste bulunan diğer yolcular ise tartışmayı kahkahalarla dinledi. Tartışma boyunca bazı yolcular kadına destek verirken bazıları da şoförü savundu. Akıllara Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığı "Atla gel Şaban" isimli filmi getiren sahneler Minibüs şoförü ve yolcu kadının güldüren tartışması cep telefonu kamerasına yansıdı.Kemal Sunal'ın oynadığı filmde bazı yolcular minibüs şoförüyle kalabalık olması nedeniyle tartışıyor bazıları da kendi aralarında güldüren diyaloglarda bulunuyorlardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Sunal 3. Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (93)

hıdır dikerileriyiter:

bu mal kadını bi güzel dövüp arabadan atmalı mal kadın binme ozaman

3
24
yanıtYanıtla
TÜRK:

Millet ayni koyun gibi olmus 1 kiside sesini cikaripta evet dogru soyluyor birbirimize surtuyoruz demiyor anca gülüyorlar koyun sürüsü alayi

22
4
yanıtYanıtla
Tenime dokun-ma:

Gurban olduğum teyzeme bak be. . . . Kimse dohunmaacak tenime diyor. . . sanırsın 18 yaşında babysitter. . . canını yerim teyze. . . rezalet ortamlar oluşuyor minibüslerde harbidende. ama teyzenin sıkıntısı tenine dokunduklarından değil, aksine dokunmadıklarından galiba. . . beni taciz ettiler diyor ya. . . yuh diyorum o yaştaki birisine sarkacak kadar sapıttımı millet. .

1
25
yanıtYanıtla
at baba:

binem ablacım o zaman . akşamüstü oldunuz mu inadına doluşuyorsunuz. sonra da yer arıyorsunuz milletin yerini alıyorsunuz. yorgun argın geliyoruz işten size yer vermek zorunda değiliz. günlere gidip gidip münübüste eli ayağı tutmaz oturuyorsunuz. sana bin diyen yok münübüse. bu paraya bu kadar yapılabiliyor . devlet tarafından sana bu kadarlık değer veriliyor halk olarak. çok istiyorsan parasını öder 20bine alırsın bir tane mercedes güle güle binersin. kusura bakma 2 liraya bu kadar oluyor.

2
23
yanıtYanıtla
dodolmis:

kadin hakli ne o öyle . 20 kisilik dolmusa 40 kisi binmis

20
0
yanıtYanıtla
BAHTİYAR:

Bu minibüsçülerin sadece bir soruya cevap vermelerini isterdim. kendi karılarını bu minibüslere bindirirler miydi? Yaptıkları aç gözlülükten başka bir şey değil, isteseler daha sık araç kaldıramazlar mı, araçlar durakta yatıyor. inşaAllah toplu taşıma iyice yaygınlaşır da silinir giderler.

20
0
yanıtYanıtla
laf:

helal olsun teyzeye

19
1
yanıtYanıtla
realite:

minibüslere ayar getirilmeli ayakta yolcu yasaklanmalı

20
0
yanıtYanıtla
Messy:

O zaman minibüsle bir yere gideceğin zaman beklersin saatlerce boş minibüs gelmesini

yanıt0
yanıt6
CEM:

Yasak zaten de dinleyen kim?

yanıt5
yanıt0
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title