Haberler

Minibüste Can Pazarı

Ankara istikametinden Beypazarı'na gelmekte olan Murat Yıldız yönetimindeki 06 BCT 99 plakalı minibüs, Beypazarı ilçe girişinde Alparslan Türkeş Bulvarı, Orman İşletmesi Lojmanları karşısında, arıza nedeniyle yol kenarında park halinde olan, Orhan İnşaat'a ait karayolu yapımında çalıştığı öğrenilen demir yüklü 06 AB 0290 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kaza nedeniyle hurdaya dönen araçta sürücü Murat Yıldız'ın burnu bile kanamazken, yanında oturan kardeşi İsa Yıldız yaralandı ve ayağı araçta sıkıştığı için kurtarılmayı bekledi. Olay yerine gelen ambulans yaralının kurtarılmasını bekledi. Beypazarı Belediyesi kurtarma ekipleri olay yerine gelerek ayağı sıkışan İsa Yıldız'ı kurtarma çalışmalarına başladılar. Demir makası ile ezilen aracın kaportası kesildikten sonra koltukları söküldü. Kurtarma çalışmalarına Beypazarı Belediyesi Meclis Üyesi ve Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal KARA ve Beypazarı Belediye Meclis Üyesi Veysel AYIK'da katıldılar. Aracın tüplü olduğu belirtilerek patlama olabileceği endişesi içinde kurtarma çalışmalarında yoğun güvenlik önlemi alındı. Olayı duyan yüzlerce Beypazarlı olay yerine gelirken vatandaşlar sigara içmemeleri konusunda uyarıldı. Yaralı İsa Yıldız'ı kurtarma çalışmaları 1 saat sürdü.

Araç şoförü Murat Yıldız ise araçta ayağı sıkışan kardeşi İsa Yıldız'ın kurtarılması için, kurtarma ekibine yardımcı olmaya çalıştı. Yaralı İsa Yıldız'ın, sıkışan ayağını tutan bağlantılar jet taş ve demir makası ile kesildi. 1 saatlik çalışma sonucunda ayağı minibüste sıkışan İsa Yıldız kurtarılarak Beypazarı Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tır şoförü Enver Yiğit sorgulanmak üzere Beypazarı Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title