Haberler

Mine ile Ertan'dan Seçkin Bir Düğün

Güncelleme:

Söğütlü İlçesi'nin tanınmış ailelerinden Söğütlü Belediye Meclis üyesi ve Söğütlü Oto Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu üyesi Nuri Önder'in Muhasebeci kızı Mine Önder ile Adapazarı Dörtyol Sanayi Çarşı esnaflarından Ema Yedek Parça İmalatçısı Mustafa Manav'ın oğlu Ertan Manav; Sakarya Seçkin Hotel SPA & Wellness'te gerçekleşen muhteşem düğün töreniyle evlenerek, hayatını birleştirdi.

Protokollü düğün

Mine ile Ertan çiftinin Nikah Şahitliğini; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç, SESOB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, SS Adapazarı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Balaban, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Özten üstlendi. Çiftin nikah cüzdanını ise Büyükşehir Başkan Vekili Fevzi kılıç gelin ve damada ortak verdi. Cemiyete; Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspirioğlu, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz, Sivişoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sivişoğlu, Özgüllü Süt ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Özgüllü, Sebzeciler ve Meyveciler odası Başkanı Muzaffer Kabacan, işadamları ve Önder ve Manav ailelerinin yakınları katıldı. Genç çiftin bu mutlu gününü ise Fotoğrafçı Faruk Beyenal görüntüledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fevzi Kılıç Adapazarı Dörtyol Söğütlü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title