Haberler

    'Mina Galatasaray'a, Ospina Beşiktaş'a'

    Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonu için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş ile Galatasaray'ın transferde Yerry Mina ve David Ospina ile ilgilendiği iddia edildi.

    Galatasaray'ın savunma oyuncusu Mina'yı, Beşiktaş'ın ise kaleci Ospina'yı kadrosuna katmak istediği belirtildi.
    İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS'ta yer alan habere göre; David Ospina ile Yerry Mina'nın yeni adresi Türkiye Ligi olabilir. Habrde Yerry Mina ile Galatasaray'ın ilgilendiği belirtilirken, Kolombiyalı oyuncunun Barcelona'dan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.
    David Ospina'nın da Arsenal'den ayrılmak istediği ve Beşiktaş'ın teklifinin cazip olduğu yazıldı.
    Yerry Mina kimdir?
    2018 yılında Palmeiras'tan Barcelona'ya transfer olan Yerry Mina 23 yaşında ve stoper mevkinde görev yapıyor. Kolombiyalı olan Yerry Mina'nın Independiente Santa Fe takımında yıldızı parladıktan sonra 2016 yılında Palmeiras'a transfer olmuştu. Palmeiras'tan astronomik bir ücretle Barcelona'ya transfer olan Yerry Mina bu sezon La Liga'da 5 maçta görev aldı ve 1 asist yaptı. Yerry Mina toplamda ise Barcelona formasıyla 6 maçta görev yaptı. Yerry Mina'nın transfermarkt piyasa değeri 9 milyon euro. Yerry Mina'nın kulübü Barcelona ile 2023'e kadar sözleşmesi devam ediyor.
    David Ospina kimdir?
    30 yaşında Kolombiyalı kaleci David Ospina, 4 sezondur Arsenal'da oynuyor ve sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitiyor. Kolombiya'nın Atlético Nacional takımından 20 yaşındayken Fransa'ya transfer olan Opsina, 26 yaşına kadar Nice forması giymişti. Bu sezon Premier Lig'de sadece 5 maça çıkan Ospina, Arsenal kariyeri boyunca yedek kaleci olmaktan kurtulamadı. Ospina Kolombiya Milli Takımı ile ise 86 maça çıktı. (Futbolarena)

    Kaynak: Skorer / Spor

    David Ospina Galatasaray Yerry Mina Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title