Haberler

Mimarsinan Belediye Başkanı Bozgeyik, İhraç Kararını Değerlendirdi

Mimarsinan Belde Belediye Bakanı Cuma Bozgeyik, AK Parti'den ihraç edilmesiyle ilgili olarak yargı ve itiraz hakkının bulunduğunu belirterek, "Ayrıca eğer ben Atatürk'e karşı biri olsaydım buradan vatandaşları toplayıp Atatürk'ün doğduğu kente seyahat eder miydim veya Anıtkabir'e gider miydim?" dedi.

Atatürk'le ilgili fıkra anlatırken kaydedilen görüntüleri medyaya yansıyan Büyükçekmece'ye bağlı Mimarsinan Belde Belediye Bakanı Cuma Bozgeyik, AK Parti İstanbul İl Disiplin Kurulu'nca partiden ihraç edildi. Haberi öğrenen Bozgeyik, basın mensuplarına makamında ihraç olayını değerlendirdi. Bozgeyik, "İhraç kararı İl Disiplin Kurulu'nca verilmiş bir karardır. Yargı ve itiraz hakkım bulunuyor. Bunu değerlendireceğim" dedi.

Bir basın mensubunun, "Pişman mısınız?" sorusuna karşın Bozgeyik, "Konuşmaların öncesi ve sonrası vardı. Bu bir bütün olarak alınmalıydı. Şu an yargı süreci devam ettiği için bu konu hakkında konuşmam doğru değil" diye konuştu.

İhraç olayının gerçekleşmesi durunda başka bir partiye geçip geçmeyeceği yönündeki soruya karşılık ise Bozgeyik, "Şu anda bunu konuşmak çok erken zamanı geldiğinde açıklığa kavuşur. Ayrıca eğer ben Atatürk'e karşı biri olsaydım buradan vatandaşları toplayıp Atatürk'ün doğduğu kente seyahat eder miydim veya Anıtkabir'e gider miydim? Herkes biliyor ki ben Mimarsinan Belediye Başkanı olarak çok sayıda Atatürk sempozyumu düzenledim" dedi.

(RŞ-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title