Haberler
Güncelleme:

Milyonluk soruyu bilen Arda Ayten kesintiler sebebiyle milyoner olamayacak

ATV ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışmada Arda Ayten büyük ödül olan 1 milyonu kazandı. Ancak Veraset ve İntikal Vergisi kesintisi nedeniyle milyoner olamayacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (92)

OĞUZ:

Devlet üretimi bitirdi tek geçim kaynağı artık VERGİİİİİ

129
21
yanıtYanıtla
Hamza:

Sata sata Katara kaldı sadece Vergi

yanıt35
yanıt13
Adınızı Yazın:

Devletin böyle bir gence ödül olarak 1 milyon daha vermesi gerekir. E boşa dememiş Emile Zola pırlantadan alınmayan vergi kitaplardan alınıyordu. Çünkü pırlanta alandan değil kitap okuyanlardan korkuyorlardı. . .

90
9
yanıtYanıtla
kuruşu kuruşuna verin çocuğun hakkını:

''''karşılıksız olarak bir kişinin mülkiyetinden diğer bir kişinin mülkiyetine geçmesi'''' demiş yıllardır. binlerce kişi yarıştı nice hocalar geldi kimse alamadı. bilgiden daha değerli karşılık mı olur. kuruşu kuruşuna verin çocuğun hakkını

81
12
yanıtYanıtla
He:

He olur

yanıt6
yanıt8
Adsız:

En büyük soyguncu devlet

44
21
yanıtYanıtla
dsd:

dislike atanlar allahasızlar

yanıt0
yanıt0
Bir Zamanlar Anadolu:

Kitapta bile vergi var, lüks kardeşim lüks okumayın,suç sizde alınteriyle çalışan pırlantacı ve gemicilerimizi örnek alın,hatta teşvik bile var pırlantada vergi yok, gemicik sahiplerine mazot 1.25 TL.

31
9
yanıtYanıtla
Kitap Kurdu:

kitaplardaki KDV bu sene kalktı.

yanıt8
yanıt3
Bir Zamanlar Anadolu:

Kitapçıdan aldığında aynı fark eden birşey yok,yayınevinden direk alman gerekiyor. Çıkarılan yasalar hep makyajlı,hinlik dolu!

yanıt3
yanıt0
ASGARİ ÜÇRETLİ ..:

Bundan da Vergi Alma artık ayıp şans insana kaç kere gülerki ihtiyacın olmamalı bu gibi paraya git o zenginlere onlardan al bindikleri Arabaları bile Gider gösteriyorlar şirketler hepsi kaldıkları otel yeme içme vs vs onlara çözüm ara bul bu çocuk hayatında kaç defa bunu yaşar benim fikrim bu. .

37
2
yanıtYanıtla
meltem:

helal olsun sana kutluyorum ne doktorlar ne mühendisler çıktı oraya 1. soruda elenen akedemisyenler gördük, bu yaşında bu başarı ne diyeyim kıskandım seni ALLAH yolunu bahtını açık etsin ileride doktor olarakta çok donanımlı elle gösterilecek bir doktor olacağından eminim bu ülkenin senin gibi delikanlılardan çokça ihtiyacı var ama bir sen bile çok fark yaratırsın bu rezil toplumda

23
2
yanıtYanıtla
SPARTAKÜS:

PARASI OLAN OKUMAZ ARTIK BEN GÜNDE 600 SAYFA OKUYORDUM ŞİMDİ 15 MİLYONLUK VARLIGIM VAR HİİÇ OKUMUYORUM

8
16
yanıtYanıtla
Dertli:

Kör tuttugunu öpermiş yazık valla ya yüz bin lira vargii gecenlerde maliye vergi vermeyen yüzlerce firma ve sahibini acıklamiiştı yıllardir vergı vermemişler onları kim öpecek asalak gibi halkin üzerinden gül gibi gecinip dururlar birde çok vatansevermiş gibide ortalikta dolanirlar

21
0
yanıtYanıtla
fahri aydın:

fazlasını aldığı için zehir zıkkım olsun elin surriyelisini besleyecem diye herşeye misliyle vergi getiren yöneticiler, bu ülke neden düzelmiyor diyenlere kendi vatandaşına zorbalık yapan bir devlet nasıl düzelsin?

11
9
yanıtYanıtla
turkuaz grubuna güvenmeyin:

ATV NİN KİM MİLYONER OLMAK İSTER PROGRAMI BENCE TAM BİR TİYATRO. SORULAR REYTİNG İÇİN ÖNCEDEN SÖYLENİYOR. BÜYÜK İHTİMAL PARALAR DA VERİLMİYOR.

14
5
yanıtYanıtla
sasa:

aynen haklısın valla güvenilmez bu şark kurnazlarına

yanıt4
yanıt2
Ali ak:

Odediginiz her kurus vergi saray da luks ve Israf icinde yasayan krallara helal olsun....bu millet celladina ask derecesinde bagli...mustehak her seye.

9
8
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Sen nasil bir vatan hainisin vergi kacirdmanin iyi bir sey oldugunumu ima etmeye calisiyorsun yetim hakki yediginin farkindamisin chp zihniyeti iste sizin gibiler bu vatanda yasamayi hak etmiyor

yanıt0
yanıt3
mehmet:

adam vergmi kaçırın diyor, sen ne alndaın bundan denyo, esas beş para etmez zihniyet sizin gibi boş tiplerin zihniyeti, hem sen ne konuşuyorsun, git nerede yaşıyorsan orada konuş, burası Türkiye burada sadece burada yaşayanlar konuşur, siz değil, uza şimdi hain cahil. . .

yanıt0
yanıt0
#Yorumcu:

Devlete para lazım, 100 bin TL hayırlı olsun

15
2
yanıtYanıtla
osman:

bu tür vergiler her ülkede var, her yerde ödeniyor.

10
6
yanıtYanıtla
vanlı:

babası parayı duysa koşa koşa gelir

15
1
yanıtYanıtla
Cemal SALİM:

Pırlantadan alınmayan vergi neden kültürden alınıyor ki?

14
1
yanıtYanıtla
Sıradan Bir Kul:

Bizim arkadaş 1 sene kadar önce 1000 tl kazandı para vermediler hala

12
3
yanıtYanıtla
Ulvi Güneş:

zaten kurgu, inandırıcı değil.

6
8
yanıtYanıtla
hakan:

futbolcular bukadar vergi ödemiyor bu ülkede 100 bin lira vergi holding sahipleride ödemiyor

12
2
yanıtYanıtla
Helal Olsun Arda...:

Güle güle gönlünce harca . . . annen , anne annen , teyzelerin hariç her kese hayır demesini bil . . . zamanını sakın medyaya karışarak geçirme . . . yani hayatına zamanı aynı şekilde kullanarak devam ederken artın sadece dünyayı görmeyi de ek yapman olsun. . . oku oku oku , yaz yaz yaz , gör gör gör . . . Bütün başarılı insanların hayatı zordan sonradır. Zorluklar senin kazancındır ve zaten bunu biliyorsun. Yeter ki gönlünden geçmişteki zorlukları da atmış olabilesin.

12
2
yanıtYanıtla
Black sword:

Teyzesi misiniz?

yanıt0
yanıt0
Zülfikar yılmaz:

Futbolcular milyarlar kazanıyor vergi alınmıyorda bundan mı alınacak yazık

12
1
yanıtYanıtla
misafir:

Bence parayı vermeyecekler sanki bu iyşde bir çobanoğlu var.Bu iş annaşmalı olmasın reklam ve programa ilgi çekmek için daha önce böyle olaylar olmuş........

11
2
yanıtYanıtla
,.-.,:

ben 50 yili askin bir süredir almanyada yasiyorum ilk defa bu yil tatilde Türkiyeden kitap alamadim cünki fiyatlari almanyadaki Türk kitap evlerinden bile pahali

10
3
yanıtYanıtla
Hamza:

Sebebi ortada

yanıt2
yanıt0
mehmet:

orada yaşamaya devem et, senin ülken orası, bura için laf edeceksen burada yaşayacaksın, almanyada yaşa sonra gel bize laf et, uzaaaa, biz zaten başımızdaki belalarla uğraşıyoruz bğrde senin gibi salaklarla uğraşmayalım. . .

yanıt1
yanıt1
Zülfikar yılmaz:

Fotbolcudan neden vergi alınmıyorda bundan alınıyor

10
1
yanıtYanıtla
mahmut:

yatır bankaya 32 vadelide 11. 000 tl aylık getirisi var, direk emeklisin, bize böylesi müstehak. . .

7
4
yanıtYanıtla
asd:

Bu mu 1 milyonluk soru.

5
4
yanıtYanıtla
konya:

vav adamın alınterine bile vergi var.

7
2
yanıtYanıtla
Senaryo:

Kendimiz yazdiik kendimiz oynadiik.

8
1
yanıtYanıtla
Faiz:

Faize yatirir 4 ayda milyoner olur takmayın siz kafaya

8
1
yanıtYanıtla
aga:

dunya da yarisma loto yada benzeri sey den gelen paraya vergi kesilir devlet dusmanligi olsun diye tepki olmaz herkes vergi vermek zorun da tabi bazi meslek de dala vere cok yada sanatcilar da daha iyi konrol olacak ve yarisma piango loto fark etmez vergi olur bu nerde ise her ulke ayni sadece ufak miktar da haric sadece devlet dusmanligi olsun diye tepki verenler var bu yanlis

5
4
yanıtYanıtla
KILIÇ:

SEN VERME BEN VERMEYİM DE BU ÜLKEDE İNSANLARA NASIL HİZMET GİDECE OKULLAR YAPILACAK , HASTANELER YAPILACAK VELHASIL ÜLKEMİZDE ZENGİN ÜLKE DEGİL .

6
3
yanıtYanıtla
Sezai:

Dunyanin neresinde olursa olsun bu sans oyunlarinda vergi aliniyor. Zaten devlet duzenli vergi alamadigi icin bu halde. Hala daha almasin demeniz sacma.

3
5
yanıtYanıtla
koyun surususunuz:

sen nasıl bı zavallısın. bu ulke vergı ulkesı almadıgı tek vergı yok. senın gıbılerı lazım onlara.

yanıt2
yanıt0
ali Bildiren:

ocak ayında tüm araçlardan mtv alır, bir çok üründen ötv alır. kdvden sürekli gelir gider. bizim devlet mtv, kdv ve ötvden muazzam vergi alır.

yanıt1
yanıt0
altınas41:

türkiye rezlliklerle dolu

6
2
yanıtYanıtla
ZATEN A HABER ATV MiLYONER OLDU:

BU KUKLAYI OTTURTTULAR SONKEZ Bi YARISTIRDILER CöBüNEDE 3 BES KURUS DAHASI DUYGU SöMüRüSü KOKAN EZBERE iSTAKLAL MARSI SöYLEMESiDE CABAASI HAZIR öNüMüZ FIRAT KALKANI HAREKATI NASILSA ABD YARDIMA GiDiYOZ ADAM KISACA ROLüNüDE SüPER UYGULADI CAKMA KiM MiLYONER OLAMAZ YARISMASIDA öYLECE BiTTi BiTTiDE KURTULDUK NiHAYET

3
4
yanıtYanıtla
ahmet:

milyonluk soruyu bilsen de yine milyoner olamıyon

7
0
yanıtYanıtla
Konser yapalim:

Kesilsin ... amerikada yuzde 30-40 ini kesiyolar. O gene dua etsin yuzde onmus turkiyede

2
5
yanıtYanıtla
Cemal:

Veraset ve intikal vergisinin yüzde 18 kdv si ve sonuç olarak bu bir yarışma olduğundan en az yüzde 60 ötv sinin alınır. Bu da 189 bin tl falan eder. Sonuçta bu yarışma üzerinden gelir elde eden kişiden tabiki gelir vergisi de kesilir. Yüzde 35 lik bir vergiye denk gelir. 350 bin kesinti olur. Sonuç olarak tv programi olduğundan trt ye ve yüklü miktar kazanç olduğundan toki ye kesinti yapılır. Hepsinden öte sgk kesintisi olur bunlar da toplam 250 bin de eder. Total kesintiler 789 bin tl kadar olur. Eline kalan 211 bin tl ile aldığı herşey için ödeyeceği yüzde 18 kdv ve diğer vergileri de hesaba katarsak yaklaşık 3 te 2 sini vergi olarak ödeyecektir. 71 bin tl sini doya doya harcasın tebrikler.

1
5
yanıtYanıtla
D:

lan ne güldüm

yanıt1
yanıt0
Sorular önceden söyleniyor bence:

SIRADAN BİR KUL RUMUZLU ARKADAŞIM, ATV İSE PARA VERECEK YER VERMEMESİ NORMAL

5
1
yanıtYanıtla
osman özdemir:

cok sacma bir kanun maddesi. adam okadar caba sarefedip parayi kazanmis. miras almiyorya. önce milyoner olsun, parayi caistirsin ve vergi ödesin. bence buna soygunculuk denir. garip para buunca her zengin sahip cikar misali bizim devlet her seye hemen sahip cikar ve önünü keser. ondan sonrada bu zeki insanlar ülkeden niye kaciyor diye dert yanar. birak adamin yaksinida onuda kacirma!!!

3
3
yanıtYanıtla
klk:

OLMAZ KABUL EDİLEMEZ BİŞEY BU , BU NE SAÇMALIKTIR BÖYLE DEVLET PARASINA EL KOYDU RESMEN HAKSIZLIK

3
3
yanıtYanıtla
Harun Eser:

Paranı Kitaplara yatırman başta çok reklam kokan cümleler gibi geliyor bana. Biraz daha aklı selim düşünürsen:Ben bu bir milyondan nasıl kazanç, üretim , ülkeme katkı sağlarımı düşünüp oradan gelen kazanç ile kitaplarını almayı düşünmelisin. Yani o paranı güzel bir yatırım ile kullanıp, o yatırımın getirileriyle kitap alman daha akılcı olur. Sen amacın olan kitaplarına, yaptığın işle de ülke ekonomisinde dönen çarka katkın olmuş olur. Saygılar. . .

2
3
yanıtYanıtla
tolga:

ben vergiyi yuzde 18 diye biliyordum. her neyse insallah bu verginin fazlasini orasini burasini acip unlu olandan cikarsinlar. yada ac gozlu vekiller ve politikacilardan,cikarsinlar. ama olmaz tabiii... gucleri anca normal halka yeter.

4
1
yanıtYanıtla
Pist:

Hayy devlet ne hakkın var bunda da.. programdan reklamdan aldın vergini. AKP iyice uçtun. CHP heykel yarısında. Bizde bir elle yazıyoruz

3
2
yanıtYanıtla
Safalet:

Vergi değil haraç mübarek

4
1
yanıtYanıtla
uCube:

Neden başkasının parasını ya da malını mı alıyor? Zaten tüm yarışmalar da böyle kesintiler oluyor, kesinti olmasa da ödülü alamıyorsun. ;))

3
1
yanıtYanıtla
Cem:

Yuhh 100000 kesilir mi yahu

3
1
yanıtYanıtla
akkartal:

sizin tiyatronuzu seviyim

4
0
yanıtYanıtla
nilgün küçük:

YORUM YOK

3
1
yanıtYanıtla
süleyman akyüz:

kazanan kişiye 1, 000, 000 tl kazandınız diyorsanız 1, 000, 000 tl yi vereceksin evet devletin bir vergi almam hakkı var onun da yarışmayı düzenleyen vermesi lazım yarışmada şu kadar kazandın diyorsan onu vermek zorun dasın o zaman sen 1, 000, 000 değilde mesela 850, 000 kazandı diyeceksin insanları aldatmak kolay ama hasabı zor kardeşler

3
1
yanıtYanıtla
DR. BAHADIR GÖKSOY:

Meşhur olmak bu ülkede çok kolay. Artık yelevizyonlarda şov yapar durur.

0
4
yanıtYanıtla
Dr.Feridun Tuna:

Ne alakası var ? Bilgi yarışması kazanmış. Best Model değil neticede.

yanıt2
yanıt0
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title