Haberler

"Milyar Tane Evladım Olsa Oktar'a Feda Ederim" Diyen Kadın Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Adnan Oktar Örgütü'ne yönelik bu sabah düzenlenen operasyonda Oktar'ın abisi Kenan Oktar'dan sonra "Milyar tane evladım olsa, milyarını ve kendi canımı Oktar'a feda ederim" diyen Nursel Tekin de gözaltına alındı.

Adnan Oktar Örgütü'ne yönelik bu sabah 11 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan 23'ü İstanbul'da toplam 33 şüphelinin yakalanması için çalışmalar başlatılmıştı. Bu kapsamda Adnan Oktar'ın ağabeyi Kadın Doğum Uzmanı Kenan Oktar da gözaltına alınmıştı. Sözcü'de yer alan habere göre; Operasyonda ayrıca "Milyar tane evladım olsa, milyarını ve kendi canımı Adnan Oktar ve arkadaşlarının yoluna feda ederim" diyen Nursel Tekin isimli kadın da gözaltına alındı.

"MİLYAR TANE EVLADIMI OKTAR'A FEDA EDERİM" DEMİŞTİ

Operasyonda gözaltına alınanlar arasındaki Nursel Tekin ve arkadaşları, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin Adnan Oktar ve grubuna yönelik önceki gün yaptığı operasyon kapsamında 179 kişiyi gözaltına almasının akabinde Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü karşısında toplanarak bir açıklama yapmıştı. Tekin yaptığı açıklamada "Milyar tane evladım olsa, milyarını ve kendi canımı Adnan Oktar ve arkadaşlarının yoluna feda ederim" sözleriyle gündeme gelmişti.

AĞABEYİ DESTEK VERDİ

Adnan Oktar Örgütü'ne 11 Temmuz'da düzenlenen operasyon sonrasında bir çok televizyon programına katlan Kenan Oktar "Adnan Hoca benim tek kardeşim, öz kardeşim. Uzun süredir ayrıyım. Onun yanında bulunmak isterdim. Kısmet bugüneymiş. Kuvvetli bir operasyon yapıldı. Operasyonda herkesin tahmin edeceği gibi İngiliz derin devletinin planladığı bir operasyon. Biz hocamızın ve hanım kardeşlerimizin suçsuz olduğunu biliyoruz, halk da biliyordur" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Adnan Oktar Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title