Haberler

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa YALÇIN’ ın Basın Açıklaması.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa YALÇIN' In Diyarbakır Silvan'da 14.7.2011 Tarihinde 13 Askerimizin Bir Terör Saldırısı Sonrası Şehit Olması İle İlgili Yaptıkları Yazılı Basın Açıklaması.

14 Temmuz 2011 Tarihinde PKK Terör örgütünün kurduğu hain pusu sonucunda Diyarbakır' ın Silvan ilçesi kırsalında 13 Askerimiz şehit olmuş 7 askerimizde yaralanmış, Türk milletinin bir kez daha yürekleri dağlanmıştır, Şehitlerin ruhu üzerinde kurulu devletimizin bekası için şehit olan aziz şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet niyaz ediyor, yakınlarına Türk Silahlı kuvvetlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz, Yaralı askerlere de acil şifalar diliyoruz.

Türkiye, PKK militanlarının gündüz vakti yollarda barikat kurup kontroller yaptığı, insan kaçırdığı, etnik bölücülerin devlete meydan okuduğu, terörle mücadele değil müzakere edelim, demokratik özerlik, isteyen siyasetçilerin ülke yönetiminde bulunduğu karanlık bir dönemden geçmektedir, iyi şeyler olacak diye başlayan sürecin Türkiye'yi getirdiği nokta budur, demokratik açılım adı altında adeta bölücülere cesaret verilmiş ve Devletimiz kuşatılmaya çalışılmaktadır.

Bu ülke için yıllarca terörle mücadele etmiş insanlar, cezaevlerinde yatarken, eski teröristler milletvekili olmuş ve devlete meydan okumaktadırlar. Aziz milletimizin gözü önünde cereyan eden bu olayları, AKP yetkilileri görmeli ve gereken yapılmalıdır, ne zaman bu ülkeyi yöneten siyasi irade teröriste terörist, şehide şehit derse o zaman terörle mücadelede doğru yoldasınız demektir, devletin resmi plakalı arabaları terörist cenazelerinde görülürken terörle mücadele edemezsiniz onun için konumu ne olursa olsun her kim olursa olsun görev başındakiler, görev ve sorumluklarını bir kez daha gözden geçirmelidir. Gaflet ve dalaletle ile ihanet arasındaki ince çizgiyi çiğneyen tutum gözden geçirmelidir. Bunun için;

- İmralı canisi ile gizli pazarlık sürecini derhal kesmeli,

- PKK açılımı denilen yıkım projesinden vazgeçtiğini açıklamalı,

- Terörle hem içerde hem de Kuzey Irak'ta etkili bir mücadele için Türkiye'nin bütün imkanlarını seferber etmelidir.

Sorumlular bunları yapmadığı takdirde, Tarih ve Türk Milleti onları affetmeyecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi, Hükümetin gecikmeli de olsa bu konularda atacağı adımı samimiyetle desteklemeye hazırdır.

Cenabı Allah'ın bir daha bu acıları ülkemize yaşatmaması dileği ile

Türk Milleti'nin başı sağolsun.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title