Haberler

Milliler Seninle Coşsun" Yarışması Sonuçlandı

2016 Futbol Şampiyonası’na katılan Milli Takıma destek vermek amacıyla düzenlenen ”Milliler Seninle Coşsun” yarışması sonuçlandı.

2016 Futbol Şampiyonası'na katılan Milli Takıma destek vermek amacıyla düzenlenen "Milliler Seninle Coşsun" yarışması sonuçlandı. Yarışmaya 250 video ile katılım sağlanırken, bir aylık yarışma boyunca 137 bin adet kullanıcı siteye giriş yaptı.

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen "Milliler Seninle Coşsun" yarışması sonuçlandı. Fatih Belediyesi, 2016 Futbol Şampiyonası'na katılan Milli Takıma destek vermek amacıyla geçtiğimiz ay 'Milliler Seninle Coşsun'  isimli ödüllü bir yarışma başlatmıştı. Yarışma 12 Haziran itibariyle sonlandırıldı ve değerlendirme aşamasına geçildi. Taraftarlar çektikleri videoları 'Millilerseninlecossun.com' adlı siteye yükleyerek yarışmaya katıldı.

Yarışmanın jüri üyeliğini ise Spor Yazarları ve yorumcuları Lig Tv'den Şansal Büyüka, Habertürk Tv'den Faik Çetiner, A Spor'dan Ender Bilgin, NTV'den Güntekin Onay, 360 Tv'den Serhat Ulueren, CNN Türk'den Emre Tilev,TRT'den Ersin Düzen, Lig Radyo'dan Mehmet Ayan, Radyo Spor'dan Barış Ertül ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptı.

YARIŞMAYA 250 VİDEO İLE KATILIM OLDU

Yarışmaya Türkiye, Amerika, Azerbaycan, Almanya, Fransa, İngiltere gibi ülkelerden çok sayıda kişi katıldı. Aynı zamanda yarışmaya 250 video ile rekor bir katılım oldu. Bir aylık yarışma boyunca 137 bin adet kullanıcı siteye giriş yaptı. 1 ayda birçok web sitesinden daha fazla sayfa gösterimine erişti. Aynı zamanda Türkiye'nin her şehrinden de giriş yapıldı en çok giriş yapılan şehir İstanbul oldu. İstanbul'u Ankara, İzmir, Antalya ve Konya izledi. Yarışmaya katılan videolar arasında en çok izlenen Hasan Mustan'ın 'Ay yıldızın parlasın göğsünde' videosu 50 bin kez izlendi. En ses getiren video ise Şerafettin Çaylı'nın Bedirhan Gökçe'nin de sözlerini yazdığı ve şiir okuduğu video oldu.  En ilginç olan ise Graffiti sanatçısı bir öğretmenin okulun duvarına yaptığı graffiti videosu oldu.

Yarışmanın birinciliğini ise bütün jüri üyelerinin de beğenisi toplayan ve 3414 oyla 'Fransa Fatihleri' isimli şarkısı ile Tankut Eşber oldu. Oylamada IP kısıtlamalı yapıldı, tek kullanıcı tek videoya oy verebildi. Dereceye giren ve diğer videolar www.millilerseninlecossun.com adresinden izlenebilir. Sıralama ve dereceye girenlerin ödülleri şöyle; 1'nci Tankut Eşber 7 bin TL, 2'nci Mustafa33 5 bin TL, 3'üncü Zeynep Yaşar 3 bin TL, Şerafettin Çaylı bin TL, Ömer Faruk Şahan   bin TL, Tarık Yıldırım bin TL, Hatice Günebakan bin TL, Hasan Mustan bin TL kazandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye Fransa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title