Haberler

Milli Yıldıza Şok Protesto!

Güncelleme:

Türkiye'nin Romanya'ya 1-0 mağlup olduğu maçta milli yıldız oyundan çıkarken beklenmedik bir protestoyla karşılaştı.

Millilerimizin, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu maçında Romanya'ya 1-0 mağlup olduğu maçta Hamit Altıntop taraftarların protestosuna uğradı.

Milli futbolcu Hamit Altıntop, ikinci yarıda oyundan alınışı sırasında taraftarlardan tepki gördü.

61. dakikada yerini Mevlüt Erdinç'e bırakan Hamit Altıntop, saha kenarına gelirken taraftarların bir bölümü tarafından ıslıklandı.

ROMANYA'YA ALKIŞ

Deplasmanda Türkiye'yi yenerek gruptaki iddiasını ortaya koyan Romanya Milli Takımı, maç sonrası galibiyet sevincini kendilerini İstanbul'da yalnız bırakmayan taraftarları ile paylaştı.

Bu arada, Türk taraftarlar, soyunma odasına giden Rumen oyuncuları alkışladı. Rumen oyuncular da aynı şekilde Türk seyircilerin bu jestine karşılık verdi.

HAMİT ISLIKLAR İÇİN NE DEDİ?

2014 Dünya Kupası Grup Eleme maçında Romanya'ya 1-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Hamit Altıntop, kötü bir maç çıkardıklarını belirterek, Macaristan maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli futbolcu Hamit Altıntop, rakiplerinin çok istekli bir oyun sergilediğini ifade ederek, "Kötü bir maç çıkardık. Karşı takım inanılmaz hazırlanmış. Belki bizden daha istekliydiler. İkinci topları hep onlar kaptı. Golü ummadıkları bir anda buldular. Dediğim gibi; inanılmaz zor bir maçtı. Bir puan, bir puan olurdu ama o da olmadı. Macaristan zor bir deplasman. Şimdi sadece kendi maçlarımızı değil, diğer maçları da takip edeceğiz. İnşallah bu geceden sonra her şey bizim lehimize olur" dedi.

'Performasını nasıl buluyorsun?' şeklindeki soruya tecrübeli futbolcu, "Kendi performansım iyi değil ama takım olarak da iyi oynamadık. Çok iyi kapandılar. Ben daha fazla sorumluluk almaya çalışsam da; olmuyor. Nedenini bilmiyorum. Takımda 3-4 tecrübeli arkadaş var. Genç arkadaşların daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu biliyorum. Yeni bir kadromuz var. Bugün sonuç olumsuzdu" diyerek cevap verdi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ıslıklanmasıyla ilgili olarak ise Hamit Altıntop, "Bu konuya değinmek benim haddime değil. Kendi ülkemizde oynuyoruz. Diğer yabancı arkadaşlarımıza sevgimiz saygımız sonsuzdur. Konuyu kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Zaten olumlu bir maç değildi bizim adımıza. Olumlu destek daha iyi olurdu" diyerek sözlerini noktaladı.

MUTU: "TÜRKİYE'DE FUTBOL OYNAYABİLİRİM"

Romanya'nın yıldız futbolcusu Adrian Mutu ise Türkiye karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, 1-0 kazanarak önemli bir avantaj yakaladıklarını söyledi. Mutu, bir soru üzerine bir dönem Galatasaray'dan teklif aldığını belirterek, ilerleyen süreçte bir gün Türkiye'de futbol oynayabileceğini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hamit Altıntop Romanya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title