Haberler

    Milli yıldız Serdar Gürler Spor Arena canlı yayınında

    Güncelleme:

    Süper Lig'de Göztepe forması giyen milli yıldız Serdar Gürler, corona virüsü nedeniyle futbola verilen arada karantina günlerini Spor Arena'ya değerlendirdi.

    Süper Lig'de Göztepe forması giyen milli yıldız Serdar Gürler, corona virüsü nedeniyle futbola verilen arada karantina günlerini Spor Arena'ya değerlendirdi.

    Serdar Gürler'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

    Elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Evde çalışmak sıkmaya başladı... Öncelikle çocuklarımla daha çok vakit geçiriyorum. Anne olmak çok zormuş, çocuklar uğraşmanın zor olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

    Çalışmaların ne yönde

    Biz her zaman dışarıya çıkmaya alışkınız. İnsan görmek için markete gidiyoruz, bahane olarak. Markete günde iki kere gidiyorum hava almak için. Evde gerçekten çok sıkılıyoruz. Evde bulunduğum zamanları çocuklarımla oyun haline çevirmeye çalışıyorum.

    Bize gelen hiçbir şey yok. Onlar bizden daha hakimler. Bizde ligin başlamsını dört gözle bekliyoruz. Bu süreçten sonra en az bizim sört haftaya ihtiyacımız olacak. Tamam, evde antrenman yapıyoruz ama kardiyo olarak eksiğimiz var. Kondisyon çok farklı üç idmana çıkmazsan hissediyorsun.

    Soru: İlhan hoca isteyen sosyal mesafeyi korumak şartıyla tesislerde çalışabilir demişti. Sen ne diyorsun?

    Benim böyle bir şeyden haberim yok (gülerek). Tesisin içine girmek yasak. Geçen gün bizi tesisin içine almadılar, güvenlikçiler.

    Kötü bir dönemimiz vardı. Ama bütün takımlarda olan bir şey ama biz düşüşün üstesinden erken geldiğimizi düşünüyorum. İlhan hoca geldikten sonra 6-7 maç yenilmedik. İyi bir çıkış yakaladık. Geçen sezon büyük sıkıntı çektik.

    Göztepe'nin yeni evi açıldı. Çok güzel bir stat.

    Biz yukarıya bakmaya çalışıyoruz. 37 puandayız. Bizim en büyük hedefimiz ilk 5'e girmek. Geçenlerde okudum "Fenerbahçe'nin eski başkanı ibr şey açıklamış tüm maçları kazanabilirse şampiyon olabilir" gibisinden, bizim de öyle bir hedefimiz var tüm maçları kazanmak ama şampiyonluk için gerçekçi olmak lazım.

    Milli Takım'a çağırılmasaydım bile benim motivasyonum düşmez. Hiçbir zaman Milli Takım'a gitmediğim için üzülüp futboluma yansıtmadım. Amacım her zaman o şanlı formayı giymektir.

    Soru: Adın Galatasaray ve Trabzonspor'la anılıyor...

    Göztepe'de mutluyum. Göztepe'de yarım kalmış hayallerim var. Bu sene toparladık Avrupa'yı zorlayabiliriz belki, ilk niyetim takımda kalmak; ama transfer söylentileri tabii ki de çok doğal. Benim kafam şu an Göztepe'de 8 maçım daha var, anlaşırız anlaşmayız orasını Allah bilir. Ben gereken fedakarlığı yapıcam. Benim olduğum yerde para söz konusu olmak çok büyük farklar olmazsa... İlk amacım takımda kalmak ama başkanım ya da yöneticilerim başka bir şey düşündüyse herkes kendi yoluna bakar.

    - Menajerimin söylediğine göre bana gelen teklifler var. İsim veremem ama gelen teklifler var.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Serdar Gürler Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title