Haberler

Milli Takımlarında Sakatlanan Younes Belhanda ve Garry Rodrigues'in Tedavisi Başladı

Güncelleme:

Fas Milli Takımında sakatlanan Younes Belhanda ve Yeşil Burun Adaları Milli Takımında sakatlanan Garry Rodrigues'in tedavisine başlandı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Ligin 9. haftasında Bursaspor ile 19 Ekim Cuma günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana hareketlilik çalışmasıyla başlayan futbolcular, daha sonra koordinasyon ve sürat çalışması yaptı.

SELÇUK İNAN TAKIMLA ÇALIŞTI

Antrenmanın ana bölümünde oyunsal formda taktik çalışma gerçekleştirilirken, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından idman tamamlandı. Selçuk İnan, antrenmanın tamamında takımla çalışırken, uyluk ön adale grubuna aldığı darbe sonrası oluşan kas içi kanama nedeniyle özel bir programa tabii tutulan Ryan Donk, tedavisinin ardından sahada adaptasyon çalışmalarına başladı.

BELHANDA VE RODRİGUES'İN TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Milli takımdan dönen Martin Linnes günü yenileme idmanıyla geçirirken, Fas Milli Takımı kampında antrenman sonrası sol kasığında ikinci derece zorlanma tespit edilen Younes Belhanda ve Yeşil Burun Adaları'nın Tanzanya ile oynadığı milli maçın ardından sağ kasık adalesinde ağrı hisseden Garry Rodrigues'in tedavisine başlandığı bilgisi verildi. Fernando Muslera, Henry Onyekuru, Yuto Nagatomo ve Sofiane Feghouli ise antrenmanda yer almadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Garry Rodrigues Fas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

cimbomlu:

var sistemiyle kaç golü cimbom un iptal edildi. . . fb ise bursa maçını ve başakşehir beraberliğini var sistemiyle almadı mı. . . .

7
1
yanıtYanıtla
Kır city:

herşeyi boşver sen sadece yusuf namoğluna bak. MazAllah namoğlu giderse himmet de kurtaramaz bu sefer galatasarayı.

1
2
yanıtYanıtla
öz livurpullu:

g4l4t4s4r4y taraftarı sakatlıklardan korkmuyor zaten. Sadece Yusuf Namoğlunun sakatlanmasından korkuyor.

1
1
yanıtYanıtla
Yozgatlı:

gs nin asırlık transferi namoğkudur zaten. Geçen sene nasıl gs yi şampiyon yaptıysa bu sene de mhk ve hakemleriyle gs tekrar şampiyon yapma derdinde. NAMOĞLUİSTİFA. . . .

yanıt1
yanıt1
8taş:

kanatlılar böyle algı yaptıkça daha çok zevkli oluyor cik cik sesleri :D

yanıt1
yanıt1
kediciğe cevap:

g4l4t4s4r4yı himmetle ayağa kaldıralım diyenlerden ve namoğlundan bahsetsene Erkeksen. Anca kanatlı manatlı diye kuş beyninle dalga geç.

yanıt0
yanıt0
1905:

Aglayacaksan oynamayalım

1
1
yanıtYanıtla
Aslan:

Belhandada rodrigesde iyi aslan herzaman kukrer

0
0
yanıtYanıtla
azo:

Aman Belhanda yı tez yetiştirin maça !!! Yoksa ne olur halimiz ???

0
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Acele Rodrigues iyileşmeli öteki adını bile anmıyorum zaten bir halta yaramıyor tedavi bile etmeyin bence.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title