Haberler

Milli Takımın Yıldızı Cenk Tosun Çıldırdı, Kırmızı Kart Gördü

Güncelleme:

Cenk Tosun'un babası ve ailesi tribünde bir taraftar grubu ile tartışınca Milli Takımın yıldızı çıldırdı. Cenk Tosun taraftara boğaz kesme hareketi yapınca kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Cenk'in babası ve ailesi tribünde bir taraftar grubu ile tartışınca Milli Takımın yıldızı çıldırdı. Cenk'in golünden sonra tribünden atılan yanıcı madde Cenk Tosun'un ailesinin üzerine geldi ve aile ile taraftarlar arasında münakaşa çıktı.

Milli Takımın Yıldızı Cenk Tosun Çıldırdı, Kırmızı Kart Gördü

CENK'İ KİMSE SAKİNLEŞTİREMEDİ

Cenk Tosun kulübeden çıkıp babası ve ailesiyle tartışan taraftarlara tepki gösterip el kol hareketleri yaptı.

Cenk'i bu dakikalarda ne arkadaşları, ne teknik heyet ne de Milli Takım yetkilileri tutabildi. Cenk Tosun'un 60.dakikadaki öfkesi üzerine öyle ki karşılaşma durdu.

Milli Takımın Yıldızı Cenk Tosun Çıldırdı, Kırmızı Kart Gördü

Bunun üzerine Cenk Tosun kırmızı kart görürken, yıldız golcünün ailesinin bulunduğu tribüne TFF'nin özel güvenlikleri gönderildi.

Milli Takımın Yıldızı Cenk Tosun Çıldırdı, Kırmızı Kart Gördü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (44)

Haklıya haklı diyeceksin:

Hükümete yakın olan kişilerin ( spor camiası örnek Arda, Emre, Rıdvan Cenk, sanat camiası Örnek Yavuz bingöl, İbol, iş dünyası örnek Ali Ağaoğlu, Mustafa cengiz, Mafya dünyası örnek Sedoş peker) klasik ŞIMARIK HAREKETLERİ. . . . Dikkat ederseniz anlarsınız

6
105
yanıtYanıtla
İbrahim:

Volkan Demirel senden daha şerefli ve onurlu bir davranış yaptı, hiç olmazsa takımı eksik bırakmadı.Ona ceza veren TFF ve kurulları aynı şerefli ve onurlu duruşu sana da gösterebilecek mi?

19
47
yanıtYanıtla
mehmet:

ulan ne işin var tribünle ailen için zaten güvenlik var devrede. sana ne oluyo. sen el kol hareketinle değil futbolunla cevap vereceksin. hala profosyonel olmayı beceremedik beceremeyeceğiz. . . .

34
12
yanıtYanıtla
ahmet:

aynen mehmet katılıyorum sana

yanıt3
yanıt1
Börü:

Adamın babası ve anasına bir kaç taraftar hakaret ediyor üzerilerine meşale atılmış adam ne yapsın tartışacak heralde ben olsam dalardım. Okadar. Her şeyden önce ata gelir boş boş yorumlar yazmayın it ürür kervan yürür...

41
4
yanıtYanıtla
Zope:

Profesyoneligi sssssiiiiiiiifiiiiirrrrr. Nokta

26
8
yanıtYanıtla
erol:

cenk malesef yaptigini begenmedim cunku senin isin futbol oynamak seyircile kavga yapmak degil milli takimi 10 kisi biraktin digerlerinin sucu nesenin yerini doldurmak icin daha fazla cabaladilar evertonda bunu yaparsan karyerin biter orada sokmez turkiye gereken cezayi vermeil disiplin cezasi en az bir sene o zaman kendinize gelirsin seni oraya o kata getiren seyirci inderecek olan da onlar bunu unutma

4
26
yanıtYanıtla
TÜRK:

TÜRÜBÜNDE SENİNDE ANANA BABANA SALDIRSINLAR BAKALIM NE KADAR ERKEKSİN GÖRÜRÜZ

yanıt21
yanıt2
Adınızı Yazın:

öklan oğlum size gün doğdu heleki Cenk bi, r hareket yaptı Volkan gibi bu alemde daha ahlaktan yoksuyn kimse var mı

9
14
yanıtYanıtla
Johnny:

Bundan da bi arda çıkacak anlaşılan

7
13
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title