Haberler

Milli Takıma Mersin Valisinden Moral

Güncelleme:

Mersin'de Hilton Otel'de konaklayan A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Fatih Terim'i, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ziyaret etti.

Mersin'de Hilton Otel'de konaklayan A Milli Takım'ın teknik direktörü Fatih Terim'i, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu birlikte ziyaret etti. Terim, Vali Güzeloğlu ile birlikte gelenleri takımın kamp yaptığı otelde karşıladı. Ziyaret sırasında konuşan Vali Güzeloğlu, Fatih Terim'den övgü ile bahsederek, Dünyada, Türkiye'ye kazandırdığı başarılarla, hepimizin gururu, futbol imparatoru, milli futbol ve spor tarihimizin unutulmaz başarıların kahramanı Fatih Terim'i Mersin'de ağırlıyoruz. Türkiye'de futbol sevgisinin, kavramının değer artıranı ve kazandıranı değerli hocamız, Akdeniz'in ve bölgemizin çok değerli bir gururdur. Fatih Terim hocamıza şahsında Türk Milli Takımımıza 'Mersin'e hoş geldiğiniz' diyorum. Hocamızın ifadesi ile, onun yönetiminde hepimizin gurur duyacağı Türk Milli Takım'ın, bugüne kadar gerideki tüm maçlarında hiç yenilmedi. Yarın Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki maçında da bize en güzel galibiyeti yaşatacaktır dedi.

BURADA OLMAKTAN MUTLUYUZ

Vali Güzeloğlu'ndan çiçeği alan Terim, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Mersin'de olmaktan biz de çok mutluyuz. Burada ilk A Milli maçımız olması dolayısıyla bu mutluluğumuz bir kat daha arttı. Bu nazik jestinden dolayı valimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok güzel bir maç olacak ve bu aktiviteler de devam eder. İnşallah Mersin İdmanyurdu'nun da hayalleri gerçekleşir diye konuştu.

Konuşmanın ardından Vali Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu adına Terim'in eşi Fulya Terim'e iletilmek üzere el işi yazma hediye etti. Bunun üzerine Terim de Vali Güzeloğlu'na 9 numaralı Türk Milli Takımı formasını hediye etti. Vali Güzeloğlu, Terim'in Galatasaray'da oynadığı sırada Mersin İdmanyurdu'nda oynayan Sinan Turan'ın jübile maçında çekilmiş bir fotoğrafı Fatih Terim'e verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title