Haberler

Milli Takıma Seçilen Yüzücüler Gençlik ve Spor İl Müdürünü Ziyaret Etti

Paletli Yüzme Milli Takımına Seçilen 8 Sporcu ve Gazispor Kulübü Yöneticileri Gençlik ve Spor İl Müdürü'nü Ziyaret Etti

Paletli Yüzme Milli takımına seçilen 8 sporcu ve Gazispor Kulübü yöneticileri Gençlik ve Spor İl Müdürü'nü ziyaret etti.

Çorum'da yapılan 2010 Bireysel Paletli Yüzme Açık Yaş Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine Gazispor'dan adına katılan ve milli takıma alınan 14 sporcudan 8'i İl müdürü Nuri Öcal'ı ziyaret etti.

Gazispor Kulüp Başkanı Erdal Cömert, Su Sporları Başkanı Fatih Yılmaz, Teknik Direktör Cengiz Bingül ve sporcuları kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal, başarılarından ötürü herkesi tebrik etti. Milli Takım'a verilen sporcu sayısının artmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Öcal, şöyle konuştu:

'Milli Takıma 3 bayan 2 erkek, Büyükler Milli Takımına ise 2 erkek 1 bayan sporcu veren Gazispor'u tebrik ediyorum. Geçmiş yıllarda Milli Takım'a sporcu veriyorduk ancak sayı biraz daha azdı. Mutlaka verilen sporcu sayısı iyiydi ama bu bizim için ve bizleri temsil eden kulüpler için her zaman yetersiz oldu. Bu başarıyı yeterli görmeyerek daha iyi başarılara imza atarak 8 sporcu veren kulübümüzün başarısı rastlantıda olamaz. Kendilerini ve sporcularını bu başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Umarım Rusya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda bizleri A Milli Takımın'da temsil edecek olan sporcu arkadaşlarımızdan iyi dereceler bekliyoruz. Aynı şekilde İspanya'da yapılacak olan Dünya Gençler Şampiyonasında bizleri Genç Milli Takımı'nda temsil edecek olan sporcularımızdan da iyi dereceler bekliyoruz.'

(MRT-İRE) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title