Haberler

Milli Takım teknik direktörü kim oldu? Son dakika: A Milli Takımı yeni teknik direktörü belli oldu! Milli Takım'ın teknik direktörü kim?

Güncelleme:

6-1'lik Hollanda yenilgisi sonrası TFF'nin yaptığı açıklamayla görevinden ayrılan Şenol Güneş'in yerine Milli Takım'ın teknik direktörlüğüne kimin geleceği merak edilen konu oldu. Peki, Milli Takım teknik direktörü kim oldu? A Milli Takımı yeni teknik direktörü belli oldu! Milli Takım'ın teknik direktörü kim?

TFF'nin yaptığı açıklamayla birlikte Şenol Güneş ile yolların ayrılmasından sonra Milli Takım teknik direktörlük koltuğuna kimin geçeceği araştırılmaya başlandı. Konu ile ilgili internette vatandaşlar en çok "Milli Takım teknik direktörü kim oldu? A Milli Takımı yeni teknik direktörü belli oldu mu? Milli Takım'ın teknik direktörü kim? Milli takım teknik direktörü kim oldu?

MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLDU?

TFF'nin Şenol Güneş kararı sonrası 2019-2020 sezonunda Başakşehir'e tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyan Okan Buruk ile de anlaşılamamasının ardından Stefan Kuntz ile büyük oranda anlaşıldı. Sabah'ın haberine göreTFF Yöneticisi Hamit Altıntop'un Stefan Kuntz ile el sıkıştığı ve Nihat Özdemir'in son kararı vereceği öğrenildi.

STEFAN KUNTZKİMDİR?

30 Ekim 1962 yılında Almanya Neunkirchen'de doğan Stefan Kuntz, kariyerine futbolcu olarak başladı. Bochum formasıyla profesyonel olan Kuntz, 1995 yılında 1.5 milyon Euro bonservis ücretiyle 1.FC K'lautern takımından Beşiktaş'a transfer olarak siyah beyazlı ekipte top koşturmuştu. 1996 yılında Beşiktaş'tan ayrılan Kuntz, 1999 yılında ise futbolculuk kariyerini noktaladı. Daha sonra ise futbolculuğa başladığı Borussia Neunkirchen takımı çalıştırarak teknik direktörlük kariyerine geçti.

STEFAN KUNTZ HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

İlk olarak Borussia Neunkirchen takımını çalıştırmaya başlayan 58 yaşındaki Stefan Kuntz, sonrasında Karlsruhe, Waldh. Mannheim, LR Ahlen takımlarını çalıştırdı. Devamında TuS Koblenz ve Bochum takımlarında sportif yönetici pozisyonlarında görev alan Kuntz, 2008 yılından 2016'ya kadar 1.FC K'lautern takımında yönetim kurulu başkanı olarak görev aldı. 2016 yılında Almanya u21 Milli takımında teknik direktörlük yapmaya başlayan deneyimli teknik adam, o tarihten beri Alman u21 Milli takımındaki görevini yürütüyordu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Milli Takım Okan Buruk Gündem Spor Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title