Haberler

Milli Takım İçin Karanfil Dağıtıldı

Erzincan'da Bir Çiçekçi, Vatandaşlara Türk Milli Takımının Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya ile Oynayacağı Yarı Final Karşılaşmasını Hatırlatmak ve Milli Takıma Manevi Destek Vermek Amacıyla Kırmızı-beyaz Karanfil Dağıttı.

Erzincan'da bir çiçekçi, vatandaşlara Türk Milli Takımının Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya ile oynayacağı yarı final karşılaşmasını hatırlatmak ve Milli Takıma manevi destek vermek amacıyla kırmızı-beyaz karanfil dağıttı.

Türk Milli Takımının oynayacağı maç öncesinde Türkiye'nin her tarafında vatandaşlar büyük heyecan yaşarken, Erzincan'da çiçekçilik yapan Vedat Çimen isimli esnaf da Erzincan'ın değişik noktalarında vatandaşlara yüzlerce kırmızı-beyaz karanfil dağıttı. Herkes gibi kendisinin de maçı büyük bir heyecan içerisinde beklediğini ifade eden Vedat Çimen, Türk Milli Takımının galip geleceğine gönülden inandıklarını söyledi.

Kendilerine verilen karanfilleri alan vatandaşlar da Milli Takımın bugüne kadar birçok zorlu karşılaşmadan yüzünün akıyla çıktığını belirterek, Alman Milli Takımı karşısında da aynı başarıyı göstereceğini dile getirdiler.

(İS-ST-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title