Haberler

Milli Takım Antrenörleri Açılışta Buluştu

Milli Takımların Çeşitli Kademelerinde Teknik Direktörlük ve Antrenörlük Yapan Trabzonspor'un Eski Futbolcuları Ünal Karaman, Ogün Temizkanoğlu ve Hami Mandıralı, Abdullah Ercan'ın Eşi Nazan Ercan'a Ait Oto Galerisinin Açılışına Katıldı.

Milli takımların çeşitli kademelerinde teknik direktörlük ve antrenörlük yapan Trabzonspor'un eski futbolcuları Ünal Karaman, Ogün Temizkanoğlu ve Hami Mandıralı, Abdullah Ercan'ın eşi Nazan Ercan'a ait oto galerisinin açılışına katıldı.

19 Yaş Altı Milli Takım Antrenörü olan Abdullah Ercan'ın eşi Nazan Ercan'a ait Tarabya'daki 'Utkumotor's' oto galerisinin açılışını, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Ünal Karaman, 20 Yaş Altı Milli Takım Antrenörü Hami Mandıralı, 18 Yaş Altı Milli Takım Antrenörü Ogün Temizkanoğlu, ünlü sanatçılar Hakan Peker ve Yaşar İpek birlikte yaptı. Açılışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Abdullah Ercan, ligde şampiyonluk yarışının Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçeceğini belirterek, Beşiktaş ve Trabzonspor'un bu takımları pek zorlayamayacağını savundu.

Trabzonspor'un yaşadığı kötü günleri atlatacağına inandığını belirten Abdullah, "Trabzonspor gibi büyük camialarda böyle olaylar olabilir. Büyük camiaların özelliği böyle olayları kolay atlatmalarıdır. Gerçi bu biraz uzun oldu. Trabzonspor'un tarihinde böyle bir şey yok. Toparlanacaklarını tahmin ediyorum. Trabzonspor'a bu gibi durumlar yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

Fatih Tekke'nin takımdan ayrılması ile ilgili olarak ise Abdullah, "Aslında futbolcu olarak yeri doldurulamadığı bir gerçek. Takım başarısız oldu. Fatih Tekke'nin yerine kim gelseydi soru işareti olacaktı. Bir de yönetim tarafından değerlendirmek lazım. Transferi ekonomik anlamda Trabzonspor'a büyük katkı oldu. Trabzonspor'un şu andaki genel konumu çok iyi olmadığı için bu gibi konular devamlı gündemde tutuluyor. Eğer takım başarılı olsa bu konular biraz daha az konuşulur" dedi.

(MFS-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title