Haberler

Milli Sporcular Başkan Gökçek'i Ziyaret Etti

Rio Olimpiyatlarında Türkiye’ye altın ve gümüş madalya kazandıran Milli Güreşçiler Taha Akgül ile Rıza Kayaalp, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i makamında ziyaret etti.

Rio Olimpiyatlarında Türkiye'ye altın ve gümüş madalya kazandıran Milli Güreşçiler Taha Akgül ile Rıza Kayaalp, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i makamında ziyaret etti.

Aski Sporlu milli güreşçileri başarılarında dolayı kutlayan Başkan Gökçek,"Bir olimpiyatı daha arkada bıraktık. Bu arada Aski Spor'un bir olimpiyat şampiyonu, bir de olimpiyat ikincisi çıkartması bize gerçekten gurur verdi. Türk milleti olarak size müteşekkiriz, Allah razı olsun. Türk milletinin, Ankara'nın özellikle de Aski Spor'un gururu arkadaşlar sağ olsunlar var olsunlar" diye konuştu.

Başkentgaz'ın sporculara araç hediye ettiğini de anlatan Başkan Gökçek, "Bizim de Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ödüllerimiz olacak. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun. Tabii arkadaşlarımı bu başarılarından dolayı ödüllendirmek boynumuzun borcudur" dedi.

"Başkanımız olarak büyük desteğiniz oldu"

Başkan Gökçek'in ardından Olimpiyatlarda Serbest Stil'de altın madalya kazanarak Türkiye'nin gururu olan Akgül, herkesin kendisinden altın madalya beklemesi nedeniyle stres yaşadığını belirterek, "Son gün, son maç benim maçımdı ve üzerimde çok büyük bir baskı vardı. Herkes benden madalya bekliyordu. Stresliydim ama üstesinden geldim. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak sizin ve ASKİ Spor'un bize büyük desteği oldu. Bu sayede de bu gururu birlikte yaşadık. Bu yüzden size ve ASKİ Spor'a teşekkür ediyoruz. Güreş takımımızda tek eksiğimiz olimpiyat Madalyası idi onu da aldık" dedi.

"11 yıldır Aski Spor'dayım. burada tamamlamak istiyorum"

Grekeromen'de Olimpiyat ikincisi olarak gümüş madalya kazanan Rıza Kayaalp de "Diğer olimpiyatlarda da bronz madalya almıştım. Daha önce de Avrupa ve dünya şampiyonluklarını Allah bize yaşattı. Tek eksiğim olimpiyatlarda altın madalya. İnşallah aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bronz ve gümüşü aldım, sırada da altın madalya var. Bunu da Türkiyemize kazandıracağıma inanıyorum… Başkanımız Melih Gökçek'e desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. 11 yıldır ASKİ Spor'dayım. Burada da bu işi tamamlamak istiyorum. Başkanımız güreşe ve bize her zaman destek veren bir kişiydi. Bu yüzden kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından şampiyon güreşçilerin ellerini havaya kaldırarak, hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Gökçek'e, güreşçiler forma ve çiçek hediye ettiler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Rıza Kayaalp Taha Akgül Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title