Haberler

Milli Sporcu Devrim Cenk Ulusoy'dan Büyük Başarı

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Milli Sporcu Devrim Cenk Ulusoy, Küp Apnea Türkiye Şampiyonası'nda 8 Kulüp ve 43 Sporcu İçinden 140 Metre ile En İyi Dereceyi Yaptı.

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni milli sporcu Devrim Cenk Ulusoy, Küp Apnea Türkiye Şampiyonası'nda 8 kulüp ve 43 sporcu içinden 140 metre ile en iyi dereceyi yaptı.

Fethiye Muğla Büyük Akvaryum Koyu'nda düzenlenen Küp Apnea Türkiye Şampiyonası, Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Devrim Cenk Ulusoy'un 140 metre ile sezonun en iyi derecesini yapmasıyla sonuçlandı. Çalışmalarını Akçansa sponsorluğunda yürüten rekortmen sporcu, 8 kulüpten toplam 43 finalist arasında 140 metre ile en iyi dereceyi yaptı.

Temmuz ayında İtalya'da yapılacak Serbest Dalış Dünya Şampiyonası'nda dünya rekoruna ulaşmayı hedefleyen milli sporcu Ulusoy, başarısını altyapısının kuvvetli olmasına, disiplinli çalışmasına ve mental antrenmanlara borçlu olduğunu söyledi. Ulusoy, "Şu an önümüzde Dünya Şampiyonası var ve bunun için şimdiden çok heyecanlıyım. Hedefim her zaman daha iyi bir derece elde etmek ve bunun için çok disiplinli çalışarak, dünya şampiyonluğunu ülkeme armağan etmektir. Bu yolda hedeflerime ortak olan ve bir rekora

daha imza atmam için bana destek veren Akçansa'ya çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

(İY-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title