Haberler

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Sivas'ta

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bugün dünden daha güçlüyüz, bölgemizde lideriz.Sıkıntılarımız yok mu? Var ama bu kısıntıları da aşacağız" dedi.

Baba ocağı Gürün ilçesine giden Bakan Yılmaz, Kaymakam Ömer Kalaylı ve çok sayıda vatandaş tarafından ilçe girişinde sevgi gösteriyle karşılandı.

Erol Gürün Parkı'na geçen Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Gürün'ün de, Sivas'ın da, Türkiye'nin de yarının bugünden daha iyi olacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Bunu söylerken neye dayandırdığım sorulacak olursa Gürün'ün de, Sivas'ın da, Türkiye'nin de bugünü kesinlikle dünden daha iyidir. Türkiye bugün sadece ülkemizde yaşayan vatandaşların değil, Afrika'daki, Balkanlar'daki, Ortadoğu'daki insanların da umududur. Allah'a hamdolsun diyoruz, bu milletimizin birlik ve beraberliğiyle oldu, ilçemizdeki istikrarla oldu. Bugün dünden daha güçlüyüz, bölgemizde lideriz. Sıkıntılarımız yok mu? Var ama bu sıkıntıları da aşacağız. Biz bir olduğumuz zaman, birlik içinde olduğumuz zaman aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. "

Gürün Belediye Başkanı Mehmet Aktaş ise Gürün'ün 3 bayramı birden kutladığını belirterek, bunların 30 Ağustos Zafer Bayramı, Ramazan bayramı ve hemşehrileri Yılmaz'ın bakan olduktan sonra ilk kez Gürün'e gelmesi olduğunu söyledi.

Bakan Yılmaz, daha sonra ilçe merkezindeki annesi Turuş Yılmaz'ın evine geçti.

- SİVAS

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title