Haberler

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kadir Gecesi'nde ibadet ettiği tarihi Ulu Cami'de sahur yaptı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kadir Gecesi'nde ibadet ettiği tarihi Ulu Cami'de sahur yaptı.

Erzincan'daki temaslarının ardından gece saatlerinde karayoluyla memleketi Sivas'a gelen Yılmaz, Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru ve bazı yetkililerle tarihi Ulu Cami'ye geçti.

Burada namaz kılan Yılmaz ve beraberindeki yetkililer, sahurunu caminin imam odasında yaptı. Yılmaz ve beraberindekiler, sahur için Sivas Belediyesi tarafından vatandaşlara dağıtılan kumanyalardan aldı.

Kadir Gecesi dolayısıyla ibadet ve dua için tarihi Ulu Cami'ye akın eden çok sayıda vatandaş da teravih ve sabah namazı arasındaki zaman dilimini ibadetle geçirdi.

Vatandaşlar, belediyenin dağıttığı, haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve ekmekten oluşan kumanyalarla sahur yaptı. Vatandaşlara, su, çay ve meyve suyu da ikram edildi. Kumanya dağıtımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Geceyi kentte geçirecek olan Bakan İsmet Yılmaz, öğleden sonra Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü ve Sivasspor Kulübü'nü ziyaret edecek. Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya gelecek.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Gecesi Ali Kolat Erzincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title