Haberler

Milli Savunma Bakanı Canikli, Hakkari'deki Terör Saldırısında Ele Geçirilen Silahlara İlişkin,...

Milli Savunma Bakanı Canikli, Hakkari'deki terör saldırısında ele geçirilen silahlara ilişkin, "YPG'nin PKK'nın Suriye kolu olduğu, aynı yerden komuta edildiği, aynı terörist havuzundan beslendiğini hem ifade ettik hem de bunu belgeleriyle, fotoğraflarıyla kendilerine takdim ettik.

Milli Savunma Bakanı Canikli, Hakkari'deki terör saldırısında ele geçirilen silahlara ilişkin, "YPG'nin PKK'nın Suriye kolu olduğu, aynı yerden komuta edildiği, aynı terörist havuzundan beslendiğini hem ifade ettik hem de bunu belgeleriyle, fotoğraflarıyla kendilerine takdim ettik. Sadece Amerika'ya değil, İngiltere, İspanya, Arnavutluk ve başka ülkelere de hazırladığımız bu çalışmayı takdim ettik. Orada özellikle bir tanksavar silahı AT-4'ün koalisyonun, Amerika'nın YPG'ye verdiği silahlardan olduğunu düşündüğümüzü fotoğraflarıyla birlikte paylaştık en net şekilde." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Amerika Birleşik Devletleri Hakkari Suriye PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title