Haberler

Milli Piyango'dan Oynanma Saati Kapatılmış Bilet İddialarına İlişkin Açıklama

Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan Süper Loto biletinin oynanma saatinin üzeri karalanmış olarak verilmesinin nedeninin "bayilerin iş yerinde bulunan kamera görüntülerinden talihliye ulaşılmasının engellenmesi" olduğu bildirildi.

Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan Süper Loto biletinin oynanma saatinin üzeri karalanmış olarak verilmesinin nedeninin "bayilerin iş yerinde bulunan kamera görüntülerinden talihliye ulaşılmasının engellenmesi" olduğu bildirildi.

MPİ tarafından, genel müdürlüğün internet sitesinde üzeri karalanmış olarak yer alan Süper Loto biletine ilişkin basında çıkan bazı haberlere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

"İdare aleyhine yapılan bazı asılsız haberlerle açıklık getirilmek istendiği" ifade edilen açıklamada, Süper Loto oyununun 25 Ocak 2018 tarihli 536. haftaya ait çekilişinde, 42 milyon 532 bin 640 lira tutarındaki büyük ikramiyeyi bir kişinin kazandığı ve talihlisine ikramiyesinin 26 Ocak 2018 tarihinde ödendiği belirtildi.

Açıklamada, "Bilet asılları idaremizde saklı olup, talihli bilgileri, talihlinin yazılı onayı olmadan yönetmelik gereği açıklanamamaktadır. İdaremize BİMER ve CİMER'den gelen talepler doğrultusunda, söz konusu bilet ve ödeme fişi, fotokopisi alınarak ve üzerindeki oynama saati karalanmış hali ile internet sitemizde yayımlanmıştır." ifadesine yer verildi.

İkramiyeli biletin arka tarafının ise talihlinin kimlik bilgileri bulunduğu için yayımlanmadığına işaret edilen açıklamada, "Biletin oynanma saatinin karalanma nedeni, bayilerin iş yerlerinde bulunan kamera görüntülerinden talihliye ulaşılmasının engellenmesidir." değerlendirmesinde bulunuldu.

Açıklamada, idarenin MASAK'a 20 bin lira ve üzeri ikramiye kazananlarla ilgili bilgileri düzenli olarak aktardığı ve ödenen ikramiyelerin, kurulun denetiminde olduğu vurgulandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Süper Loto Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title