Haberler

Milli Piyango Çekilişi Nazilli'de Yapıldı

Nazilli Belediyesi'nin ev sahipliğinde Milli Piyango İdaresinin 9 Mayıs çekilişi Nazilli'de yapıldı. 200 bin TL'nin talihleri Nazilli'de belirlendi.

9 Mayıs Milli Piyango çekilişi Nazilli Belediyesi'nin ev sahipliğinde Nazilli'de yapıldı. Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişi noter huzurunda yapılan 9 Mayıs çekilişinde talih kuşu çeyrek bilete kondu. İstanbul, Ankara ve Ordu Merkez'den alındığı belirlenen biletlerin sahipleri yeni güne milyoner olarak uyanırken Milli Piyango 9 Mayıs çekiliş sonuçları, bilet sorgulama ve sıralı tam liste Pazar günü yayınlandı. Nazilli Belediyesinin ev sahipliğinde Sümer Rekreasyon alanında 09 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 19.00 da başlayan Milli Piyango çekiliş programında amortilerden başlayarak büyük ikramiyeye doğru tüm topların çekilişlerini Nazilli Belediyesi Halk Oyunları Topluluğunun (NABHOT) genç kızları yöresel kıyafetleri ile yaptı. Çeyrek bilete konan büyük ikramiye çekilişinde butona Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz bastı. Programa katılan tüm vatandaşlara ayrıca dağıtılan LCD 82 ekran televizyon çekiliş kuponlarının talihlilerini belirlemek için butonlara Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Esnaf Odası Başkanı Dursun Öztunç ve MHP Nazilli eski Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Kaya bastı. Belirlenen 5 numara ile LCD 82 ekran televizyonlar sahiplerine teslim edildi. Televizyon kazanan talihlilerden birinin Nazilli'de öğrenim gören bir üniversite öğrencisine çıkması da çekilişe damgasını vurdu.

Çekilişler sonrası konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Okumak Yaşamak ve Yaşlanmak için ideal şehir olan ve uzun yaşam kenti olarak tescillenen Nazilli'mizde böyle güzel bir günü yaşamaktan çok büyük mutluluk ve onur duyduk. Milli Piyango Genel Müdürlüğünce Dağlarından yağ ovalarından bal akan Nazilli'mizde böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için çok teşekkür ederiz. Burada yapılan çekilişler ile yüzleri gülen Milli Piyango talihlerine de hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklı harcamayı nasip etsin. Yapılan bu organizasyon ile Nazilli'mizi de tanıtma fırsatı bulduk. Emeği geçen her kese ellerinize, yüreklerinize gönüllerinize sağlık diyor çok teşekkür ediyorum" dedi.

Programda Bahri Özüpek'in yorum ve sesi ile en güzel şiirleri dinleyen Nazilliler hemen ardından Nazillili müzisyenlerin bir araya gelerek oluşturdukları Gurup Katre Ege Bölgesine ait en çok dinlenen Türküleri söylediler. Ünlü pop sanatçısı Yususf Güney'in sahne alması ile daha da coşan Nazilliler yaklaşık 2 saat süren konser ile gönüllerince eğlendi. Kendi şarkılarından ve Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, Kayan ile Yıldız Tilbe'nin şarkılarından da söyleyen Türk Pop Sanatçısı Yusuf Güney eskimeyen Türk Pop şarkılarına da yer vererek konsere katılanlara duygusal anlarda yaşattı.

Genç sanatçıya Nazillilere verdiği coşkulu ve güzel konserinden dolayı teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık bir buket çiçek ile Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan Uzun Yaşam Paketini hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Piyango İdaresi Haluk Alıcık Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title