Haberler

Milli Oyuncu Serdar Gürler: Beşiktaş Yerine Huesca'yı Tercih Ettim

Güncelleme:

İspanya Birinci Ligi ekiplerinden Huesca'ya transfer olan Serdar Gürler, transfer sürecini anlattı ve Beşiktaş itirafında bulundu.

Osmanlıspor'dan La Liga ekibi Huesca'ya transfer olan Serdar Gürler, İspanyol ekibinde basın toplantısına çıktı ve Beşiktaş'ın teklifine rağmen Huesca'yı tercih ettiğini söyledi.

Huesca ile yaklaşık 40 gün boyunca görüştüğünü belirten Serdar, "La Liga benim hayalimdi. Transfer süreci çok uzun oldu, yaklaşık 40 gün sürdü. Kulübe bu süreçteki sabrı için teşekkür ediyorum." dedi.

"HUESCA'YA GELMEK İÇİN SAVAŞTIM"

Beşiktaş'ın da teklif yaptığını söyleyen milli oyuncu, "Beşiktaş benim transferimi istedi ancak Huesca'dan teklif aldıktan sonra, ben hep buraya transfer olmak istedim. Huesca'ya gelmek için savaştım, yapabileceğim tüm fedakarlığı yaptım.

"BU KULÜBÜN PARÇASI OLMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPTIM"

Bu kulübün bir parçası olmak için her şeyi yaptım. Benim için bu şehrin ve takımın bir parçası olmak çok önemli, çünkü tarihlerinde ilk kez ligde yer alıyorlar. Şu anda bile gerçekleştiğine inanamıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Gürler Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

AsilTürk:

Ne Huescaymış bee. Sanki Barcaya gidiyor. Altı üstü ispanyanın sıradan bit takımı.

11
0
yanıtYanıtla
memo:

Beşiktaş seni isteseydi göbek atarak gelirdin. Bu işin birde dönüşü var o zaman göreceğiz

5
6
yanıtYanıtla
eagle:

yarın bir gün de beşiktaşa gelmek için aynı sözleri söylersin amma:davşan yamacı aştı bi kere koçum

9
0
yanıtYanıtla
idam şart:

yalancıyı yapsaydılar serdar çocuk doğururdu

6
3
yanıtYanıtla
YAV HE HE:

adam genç ispanyada oynamak tabiki hayali olacak. . . bunun neresini anlamıyorsunuz.

5
2
yanıtYanıtla
YAV HE HE:

gerçek yav he he benim ulan SEN DE KİMSİN

yanıt0
yanıt2
bankacı:

orada messi olursun. maçlarda top toplayıcı olmada

5
2
yanıtYanıtla
scout:

serdar''ı ankaradan tanıyorum. efendi adamdır. aile hayatı düzgün. adamı karalamayın tanımadan. iyiki gitti

4
2
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN

3
1
yanıtYanıtla
ratruk:

karı kız yemeye gitmiş neyini anlamıyosunuz?? Seneye geri döner :))))

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title