Haberler

Milli Oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Milan'dan Ayrılmak İstemiyor

Güncelleme:

İtalya Ligi ekiplerinden Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, takımdan ayrılmak istemediğini belirterek, "Milan'da mutluyum." dedi.

Milan'da oynayan milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, devre arasında takımdan ayrılacağı iddiaları ile ilgili konuştu ve böyle bir düşüncesinin olmadığını belirtti.

Gattuso ile iyi bir ilişkisi olduğunu kaydeden Çalhanoğlu, "Milan'da mutluyum, Gattuso ve ekibi ile mutluyum. Milano'da çok iyi hissediyorum. Gattuso ile ilişkim gerçekten iyi, bana kızsa bile iyi. O kazanmak isteyen bir teknik adam, o yüzden kızması sorun değil. Sinirlendiğinde bir şey söylememek daha iyi, yoksa tersini görüyorsun" ifadelerini kullandı.

"2. YARIDA DAHA FAZLA PUAN ALABİLİRİZ"

Milan'ın durumu ile ilgili görüşleri sorulan Hakan, "Futbolda sezon içinde inişlerin, çıkışların olduğu periyotlar yaşamanız normal. Sezonun 2. yarısında daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'ne ligde 3 puan uzaktayız, her şey ortada. Daha iyisini yapabiliriz, daha fazla puan alabiliriz, hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz" dedi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title