Haberler

Milli Maç Sonrası Geriye Çöp Rezilliği Kaldı

Türkiye - Hırvatistan Maçını Bartın'da Cadde ve Sokaklarda Seyreden Vatandaşların Yerlere Kuru Yemiş Kabuklarını ve Çöp Atması Tepkilere Neden Oldu.

Türkiye - Hırvatistan maçını Bartın'da cadde ve sokaklarda seyreden vatandaşların yerlere kuru yemiş kabuklarını ve çöp atması tepkilere neden oldu.

Türkiye-Hırvatistan maçını Bartın'da cadde ve sokaklarda kurulan ekranlarda seyreden Bartınlılardan geriye çöpler kaldı. Meydanlar ve alanlarda milli maç coşkusunu yaşayanların, kuru yemiş kabukları ile değişik çöpleri yere atması vatandaşların tepkisini çekti. Çöplerin yerlere atıldığını gören vatandaşlar, "Çok önemli bir gün olsa bile bu çöpleri yerlere atmamamız gerekir. İlköğretim okullarında çocuklarımız, piknik alanlarını ve değişik yerleri temizleyerek büyüklere örnek olurken, büyüklerin yaptıkları hiç de örnek alınacak davranış değil. Çocuklarımız temiz çevre istiyor. Temiz çevre için bundan sonra bu tür davranışları sergilemeyelim" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Milli maç sonrasında oluşan çöp birikintilerini ise çöpçüler uzun süre temizlemek için uğraştı.

(MAO-SŞ-Y) 21.06.2008 15:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title