Haberler

Milli Maç Heyecanı Genel Kurul'u Kapattı

A Milli Takımı'nın Bu Akşam Almanya ile Yarı Final Oynayacak Olması Meclis Çalışmalarına da Damgasını Vurdu. Gün Boyu Meclis Kulisinde Milli Maç Konuşulurken, Genel Kurul 1 Saat Önce Kapandı.

A Milli Takımı'nın bu akşam Almanya ile yarı final oynayacak olması Meclis çalışmalarına da damgasını vurdu. Gün boyu Meclis kulisinde milli maç konuşulurken, saat 20:00'ye kadar çalışması planlanan Genel Kurul da 1 saat önce kapandı.

A Milli Takımı'nın 21.45'de İsviçre'de Almanya ile oynayacağı yarı final maçı, gün boyu Meclis'in de gündemini oluşturdu. Meclis kulisinde milletvekilleri maç üzerine tahminde bulunurken, Meclis Genel Kurulu da, maç nedeniyle erken kapandı. AKP Grup Başkanvekili Nihat Ergün ve 16 milletvekilinin, İl Özel İdarelerine ve Belediyelere Genel Bütçe Vergi Gelirlerinden Pay Verilmesi Hakkında Kanun Teklifi Meclis Genel Kurulu'nda ele alınırken, teklifin 3'ncü maddesi üzerine görüşmelerin sürdüğü sırada oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Nevzat Pakdil 5 dakika ara verdi. Verilen aranın ardından komisyon ve hükümetin yerinde bulunmaması nedeniyle, Avrupa Yatırım Bankası'nın Türkiye'de şube açmasını öngören tasarının görüşmelerine geçildi. Bu tasarı da komisyon ve hükümetin yerinde olmaması nedeniyle Pakdil yarın saat 13.00'de toplanmak üzere birleşimi kapattı. Pakdil A Milli Takımı'nın oynayacağı yarı final maçını hatırlatarak "Finale kalacağımız ümidini taşıyorum. Milli Takıma başarılar diliyorum" dedi. Genel Kurul'un alınan karar gereği bugün 20.00'ye kadar çalışması gerekiyordu. (ANKA)

(EG/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title