Haberler

Milli Kaleci Volkan: Denizi Geçtik

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Norveç maçını kazanarak denizi geçtiklerini, Bosna-Hersek'i de yenerek, derede boğulmayacaklarını söyledi.

Norveç maçında sarı kart görerek cezalı duruma düştüğü için milli takım aday kadrosundan çıkarılan Volkan, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Norveç maçını kazanarak Türk halkını sevindirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Türk halkına, ülkemize böyle bir gurur, böyle bir sevinç yaşattığımız için mutluyuz. Türk futbolunun ve Türkiye'nin böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı” dedi.

Grupta, İstanbul'da Yunanistan'a yenildikleri maçtan sonra futbolcular ve teknik heyet üzerinde baskı oluştuğunu kaydeden Volkan, şöyle devam etti:

"Biz her şeyi geride bıraktık ve tamamen Norveç maçına konsantre olduk. Maç öncesi hocamızın taktik olarak bize verdiği her şeyi takım olarak iyi bir şekilde analiz ettik, kafamızda yer etti. Neler yapacaklarını biliyorduk. Sahaya bunları bilerek çıktık ve güzel bir oyunla, güzel bir netice aldık. Galibiyet Türk halkına armağan olsun. Norveç maçını kazanarak, Yunanistan maçı sonrası üzerimizde oluşan baskıyı da atmayı başardık. Takım olarak hocamıza, başkanımıza, ülkemize böyle bir galibiyet kazandırdığımız için mutlu olduk."

"DENİZİ GEÇTİK, DEREDE BOĞULMAYIZ"

Volkan Demirel, Norveç maçından sonra herkesin mutluluktan sevinç gözyaşları döktüğünü belirterek, “Herkes çok mutluydu. Bu mutluluk şu anda anlatılacak bir şey değil. Orada yaşamak lazım. Ben de bunu yaşadığım ve o olaya tanık olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Türk Milli Takımı formasını giyip, böyle başarılara imza atmak herkese nasip olmaz” dedi.

Bosna-Hersek ile yarın yapılacak maçı da kazanmaları gerektiğini vurgulayan Volkan, “Biz denizi geçtik, şimdi derede mücadelemiz var diye düşünüyorum, ama dereyi de geçmek önemli. Boğulmamak gerek. Şu anda onlarla birlikte değilim, ama kalbim onlarla. İnşallah Bosna-Hersek maçını, en iyi şekilde mücadele ederek kazanacağız ve Avrupa Şampiyonası'na gideceğiz” şeklinde konuştu.

"CEZALI OLDUĞUMU MAÇ SONUNDA ÖĞRENDİM"

Volkan, Norveç maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştüğünü, maç sonunda öğrendiğini söyledi.

Cezalı duruma düştüğünü öğrendiğinde şok geçirdiğini kaydeden milli kaleci, şunları kaydetti:

“Sarı kartı gördüm, ama cezalı olduğumu bilmiyordum. Maçtan sonra söylediler. Daha doğrusu, ben bir turnuvada iki sarı kart görünce cezalı duruma düşeceğimizi bilmiyordum. Maçtan sonra söylediklerinde bir şok geçirdim, çünkü milli takım formasıyla çarşamba günü o zaferi tatmayı çok isterim. Tabii gidip onlarla birlikte olacağım, ama o formayı giyip, terini akıtarak o duyguyu tatmak bambaşka bir şey. Onu yaşamak isterdim, ama yaşayamıyorum. İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda daha güzel duygular yaşarım.”

"ANKARASPOR MAÇINDA OYNAYACAK DURUMDAYIM"

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin hafta sonunda Ankaraspor ile yapacağı maçta forma giyebileceğini ifade etti.

Kayserispor maçında, ilk yarının sonuna doğru bir futbolcuyla çarpıştığını ifade eden Volkan, “Ayağımda şiş söz konusu. Ödem yapmış. O sıvıyı gidermeye çalışıyoruz, ama fazla büyütülecek bir şey yok. Ankaraspor maçında oynayacak durumdayım. Geçen hafta bir mağlubiyet aldık. Hakem hatalarıyla verilmiş bir 3 puan diyebiliriz, ama biz bu hafta çıkıp kazanarak, aradaki puan farkını kapatmaya çalışacağız. İnşallah kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title