Haberler

Milli Judocu Kayra Sayit, olimpiyatlardan madalya ile dönmek istiyor

Güncelleme:

- Milli Judocu Kayra Sayit, olimpiyatlardan madalya ile dönmek istiyor

ORDU - Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ile birlikte Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden milli judocu Kayra Sayit, Tokyo Olimpiyat Oyunları'ndan madalyayla dönmeyi hedeflediğini söyledi.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve milli judocu Kayra Sayit, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'i ziyaret etti. Ziyarette, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sayit, "Hedefim olan olimpiyata hazırlanıyorum, 5 ay sonra gideceğim. Şimdi kamp yapıyoruz. 2 gün sonra 10 günlüğüne Özbekistan'a gidiyoruz. Ondan sonra Antalya Grand Slam var, turnuva var. Ondan sonra Portekiz'de turnuva var, sonrasında dünya şampiyonası ve olimpiyat var. Olimpiyatta ben madalya almayı hedefliyorum. Tabii ki herkes gibi ben de şampiyon olmak istiyorum" dedi.

Sezer Huysuz: "Bizim en büyük hedefimiz bu yıl olimpiyat"

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz da Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu olan Kayra'nın 3 yıldır Ordu adına yarıştığını ifade etti. Kayra'nın, daha önce katıldığı dünya şampiyonasında bronz madalya kazandığını, Akdeniz Oyunları'nda şampiyon olduğunu aktaran Huysuz, sporcunun, en son Macaristan'da düzenlenen Budapeşte Grand Slam'da altın madalya kazanarak olimpiyat kotasını garantilediğini vurguladı. Huysuz, "Uzun bir zamandır gelememiştik. Bu ara bir 5 günlük bir ara vardı. Kayra'yı da getirip ziyaretlerimizi yapmak istedik. Ondan sonra da zaten 2 gün sonra Özbekistan'a gidip ondan sonraki hazırlanacak oldukları faaliyetlere hazırlanıp ülkemizi olimpiyatlarda temsil edecekler. Özbekistan'da sadece kampa kalacak. Kayra şu anda olimpiyatta dünya sıralamasında beşinci olduğu için çok da şu andaki yoğun bir maç trafiğine sokmuyoruz. Onun hedefinde olan bir Antalya Gran Slam belki Avrupa şampiyonası, dünya şampiyonasıyla beraber olimpiyat hedefliyoruz. Ama tabii orada antrenör arkadaşların değerlendirmelerine göre, Kayra'nın da isteğine göre bu belirlenecek. Ama netice olarak bizim en büyük hedefimiz bu yıl Olimpiyat. Çünkü Kayra'nın geçen Olimpiyatlarda beşinciliği vardı. Ama bu Olimpiyatta inşallah hem Ordumuza hem de ülkemize bir madalya kazandırmasını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Mustafa Genç: "Ordu olarak sporcumuzun yanındayız"

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç de, "Judo branşında ülkemizin en önemli madalya umutlarından biri de Kayra Sayit'i, Ordu'da ağırlıyoruz. Kendisi çok yoğun kamp ve maç takvimiyle beraber sürekli kamplarda, sürekli maçlarda. İnşallah çalışmalarına en güzel şekilde devam eder, tüm Ordu olarak başta sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ki, Büyükşehir Belediye Spor Kulübümüz adına sporcumuz yarışıyor, o formayı giyiyor. Dolayısıyla Ordu olarak sporcumuzun yanındayız. İnşallah olimpiyatlarda da ülkemize, Ordumuza madalya kazandırır diyoruz, umut ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, milli judocuya hediye takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title